SJUKLING

/ Permalink / 0

Ligger i soffan och bara slappar. Har glott greys anatomy sen jag vaknade, sinnesjukt bra! Ligger inne med feber och är därav riktigt seg. Febern smög sig sakta men säkert på igårkväll när jag stod och badvaktade på äventyret. Huden bara sved, ja ni vet hur det känns. Jag som skulle ha jobbat både idag och imorgon. Plus att jag och Linus skulle till emporia imorgon. Men det kanske blir på söndag istället om jag hinner friskna till.

Nu väntar vi på att få hem pizza. Mamma och pappa har varit och köpt julklappar så dom orkade nog inte fixa någon annan mat. Jag ska dock käka hamburgartallrika, mmm. Och sen har Linus köpt chips och dipp till x-factor ikväll. O jag som skulle ha tränat idag..ajja, är man sjuk så är man.

PRODUKTIV

Allmänt / Permalink / 0
Känner mig ganska grym idag. Håller på att tvätta kläder, har köpt färdigt julklappar till Linkan och har även kommit en bit på min hemtenta. Vid halv fem börjar jag jobba och slutar halv tio. Så snacka om att jag håller igång, haha. För övrigt känner jag mig rik. Fick dubbel lön denna månaden eftersom att jag lämnade in en lönelapp för sent en gång. Så det känns super såhär i juletider. Ska och shoppa med Linus på Emporia i helgen bara för det, TJOHO!
 
Jag har även kommit igång ordentligt med träningen, tränar tre gånger i veckan och det är jag jätte stolt över mig själv för. Från att dansa tre gånger i veckan plus en idrottslektion till ingen träning alls gjorde mig ganska fet. Haha...Tog en såndär förebild och idag tog jag en efterbild...eller påvägenbild. Och det är sjukt stor skillnad, tycker jag, och det känns bra. Är dock för feg för att lägga ut den tror jag. Kanske att jag en dag tar modet till mig.
Men hur som helst så känns det så svinigt bra att jag hittat något inom träning som jag tycker är kul igen!

INTE SOM JAG TÄNKT MIG

/ Permalink / 0

Skulle preciiis dra och träna, stod med ena skon på till och med. Men då ringde grannen för en av hennes pojkar hade skurit sig i foten så det blev in och passa den andra medan dom drar till vårdcentralen. Så nu är frågan om jag kommer hinna träna innan jobb eller om jag ska träna efter jobbet eller imorgon istället. BESLUTSÅNGEST. Drygt och träna efter jobb för det blir så sent. Samtidigt som det hade varit skönt med ledig tid innan jobbet imorron som jag kan lägga på min hemtenta. Haha..vilket jävla problem!

Till top