JAG DÖR NOG AV DETTA

Allmänt / Permalink / 0
Jag har jätteont i höften. Jag googlade det, och nu har jag höftartros...(ni kan ju själva googla och se vad det innebär)
Nej men, varför googlar man alltid seriöst ALLT man känner? Åhh jag har ont i huvudet, googlar det och sen tror man att man har hjärnblödning typ, haha. Men har faktiskt väldigt ont i höften, vet inte vad jag har gjort men har haft ont sen igår och det har stört mig inatt när jag sovit. Blir säkert bra, man är bara så himla fjantig och överdriven.
 

SYSTEMKAMERA

Allmänt / Permalink / 2
Funderar starkt på att köpa en systemkamera. Vill fota outfitbilder och annat tjaffs. Hade en period när jag var 12-15 år som jag var helt besatt av att fota, fotade verkligen ALLT. Och ja, jag vill komma tillbaka till den perioden, för det var kul. Men nu vill jag köpa en grym kamera och ett stativ därtill. Just nu lutar det åt en Canon EOS 600D, mest för att det är en kamera jag hört talas om. Jag har liksom noll koll gällande sånt där?
 
Mina funderingar är väl mest just nu, är den värd alla dom där pengarna? Men sekunden efter jag tänkt det så kom jag på att det är klart den är. Är jag rädd om den kommer den ju hålla nästan hur länge som helst. Då kommer jag ju kunna använda den till massa kul tillfällen i framtiden, tex när man får barn. Jag kanske låter sjuk i huvudet när jag säger så, men man får ju tänka positivt. En annan fundering är vad jag ska köpa för stativ? För ett stativ vet jag iallafall att jag vill ha. Funkar alla stativ till alla kameror eller hur vet man vilket som passar? Om någon vet att det finns en ännu bättre kamera i samma prisklass får ni gärna höra av er också!
 

SÖNDAG

/ Permalink / 0

Har spenderat dagen genom att gå en sväng på marknaden med Sofie, kolla Greys Anatomy, äta grillat med potatisgratäng och haft det redigt gött. Har varit en söndag alldeles i min smak. Jag och Linus har börjat följa Greys nu, har alltid velat se det från början. Har bara sett ett avsnitt hit och dit på tv, men nu ville äntligen Linus se det med mig! På marknaden köpte jag ett par rosa foppatofflor som jag ska ha på jobb. Har fått skoskav av både mina flippflopp och mina intersport-tofflor. Sä nu hoppas jag det blir bra!

Ikväll blir det mys framför x-factor med ben&jerry som är över sen igår! Bilderna nedan är förresten på hur jag sett ut idag.

Till top