FREDAG

Allmänt / Permalink / 0
Äntligen fredag, vilket innebär en ledig dag. Dock befann jag mig på jobbet klockan nio och skrev papper för en fast tjänst, så nu är jag äntligen fast anställd. 
Nu ligger jag i sängen igen, vet inte om jag ska sova lite till. Vill iallafall vänta med att äta frukost till Linkan vaknat. Han är hemma idag för han fick maginfluensa igår stackaren. Hoppas inte jag blir smittad nu lagom till jul bara..
 
Annars ska jag bara ligga hemma och slappa idag, sen jobbar jag lördag-söndag sen jävlar är det tio dagars ledighet som gäller! TJOHO!
 
Trots den fasta tjänsten så är inte mitt humör på topp idag känner jag. Lite trist. Men det kommer nog kännas bättre med tiden.

SJUKA JOBBDAGAR

Allmänt / Permalink / 0
Det har varit några helt galna jobbdagar igår och idag. Igår släppte vi våra babysimplatser och hela systemet la ner. Jag trodde jag skulle avlida. Satt i telefon hela dagen, både med folk som ville boka och med de som vi köpt vårt system av. Galenskapen fortsatte idag med att jag var tvungen att fixa allt som gått snett igår. Som att reda ut hur många som ska ha pengarna tillbaka och liknande. Har också suttit och gjort schema för vårterminen, phuu. Min hjärna har verkligen gått på högvarv och nu är jag så himla trött. Igår avslutade jag också min jobbedag med tre vattengympa pass så nu värker mina benhinnor en aning..
 
När jag kom hem från jobb idag var det dags att laga mat direkt. Gjorde en het pastagratäng med choritzo som jag hittat på en sjukt bra matblogg som heter byblondie.se. Mmm så gott det var. Jag rekomenderar dock er att inte ta en matsked sambal oelek då det verkligen brann i munnen förra gången jag gjorde det. Idag tog jag en halv matsked och det blev himmelskt.
 
Nu ska jag fortsätta slappa och njuta av min lediga kväll och av att det snart är jul!
 
 

SKÖNASTE HELGEN

Allmänt / Permalink / 0
Jobbade till klockan sex i fredags. Sen var det snabbt hem och fixa sig för att sedan dra till Johannes för lite 20-års firande. Vi åt skitgod mat och sen drog vi vidare mot Köpenhamn, och fy tusan vad kul jag hade. Men lite dyrt blev det för en kväll kan jag tycka, men ändå värt det haha. Dock inget man kan göra var och varannan helg.
 
I lördags gjorde jag och Linus absolut ingenting. Vi sov länge. Åt god frukost. Sov lite till. Lagade hemmagjord pizza, krängde godis i massor och bara slappa. Det var helt otroligt skönt att bara ligga hemma. Vi kollade också på Pippi på rymmen, så mysigt! Igår skulle Linus klippa sig hos min mamma vid elva, så då passade jag på att träna samtidigt. Sen veckohandlade vi och sen gjorde jag storkok. Vi var klara och hade ätit middag och allt redan vid fyra. Så sen slappade vi åter igen i soffan, haha, fy tusan vad skönt. 
 
Just nu har jag precis kommit hem från gymmet. Avslutade med att springa 2km. Skitjobbigt tycker jag det är att springa. Har inte sprungit sen i somras, men jag borde börja köra mer kondis. Vet dock inte om det kommer bli i form av löpning i fortsättningen, haha.
 
Nu längtar jag till tisdag, för då är det för tusan julafton!
Till top