Promenix

Allmänt / Permalink / 1
Efter jag solat klart, eller ja, när solen inte längre finns på vår uteplats längre, så blev jag sugen på att gå ut och gå en sväng. Egentligen var jag väl inte sugen på att gå ut och gå men jag var definitivt inte sugen på att sitta inne när det var såhär fint väder! Jag hoppade i ett par gamla gympashorts och mitt better bodies linne. Var väl ute och gick i en halvtimme ungefär och svettades som en gris, haha fy vad otränad jag är nu. Helt sjukt. När jag kom hem igen hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning lite. När Linus kommer hem från jobb ska jag hänga med honom ner på systemet för han ska köpa någon öl till imorgon, valborg ju! Nu måste jag nog dock ta något litet att äta så att jag orkar gå ner på stan och förhoppningsvis hem igen också. Sen ska vi äta hamburgare med bröd ikväll, mmm.
 
 
 

Sola

Allmänt / Permalink / 0
Vaknade vid tio men låg kvar i sängen en stund. Det finns ju inget bättre än att vakna upp och känna lugnet. Att man har en hel ledig dag framför sig och att man inte behöver stressa upp! Igårkväll hade Leo värsta gympapasset, åhh vad jag älskar det. Han har varit så lugn hela helgen, antagligen för att jag stressat runt och jobbat dagarna långa, så har varit lite orolig. Så det var skönt att få nerverna lugnade innan jag somnade igår. 
 
Vid elva när jag hade fått i mig lite frukost så bytte jag om till bikini och la mig ute på vår solsäng och stekte. Och ja, jag hittade en gammal bikini som passade!! Fantastiskt ju! Så nu behöver jag iallafall inte ha ren panik och tokleta efter en som sitter bra utan kan ha denna tills jag hittar något annat som faller mig i smaken. Har ju en dröm om en röd bikini denna sommaren, fråga mig inte varför.
 
Vet inte om Leo uppskattade värmen lika mycket som jag gjorde för han levde rövare där inne under hela solningen, haha.
 
Lite röd om kinderna har jag råkat bli...att man alltid ska gå ut för hårt och bränna sig de första gångerna. Man lär sig aldrig!
Till top