Tror jag lägger av

Allmänt / Permalink / 0
Har nog bestämt mig för att avsluta det här med bloggandet. Vet inte varför men känner inte för det längre. Har aldrig tid till det och jag tycker inte det är kul när det bara blir halvdant. Hade ju varit kul att ha allt nerskrivet och sedan kunna gå tillbaka och läsa när Leo blir större. Men samtidigt så kommer jag fota hela tiden nu, och det är ju så mycket roligare. Så jag tror jag tackar för mig, iallafall för ett tag. Man vet aldrig när suget efter att skriva kommer tillbaka.

Torsdag

Allmänt / Permalink / 0
Igår var Linus ledig så äntligen hade vi en hel dag att spendera tillsammans. Vi gick ner på stan eftersom det var så fint väder, jag käkade en glass och han tog en kebabrulle. Idag jobbar han dock igen så han är inte hemma förrän vid elva, såå tråkigt. Men Sofie kommer hit ikväll och håller mig sällskap vilket är skönt.
 
Idag har vi varit hos bvc. Leo har gått upp ordentligt, nu väger han hela 2988g, så himla nära 3kg-strecket nu, hihi. Stora killen. Han har alltså gått upp nästan 300g på en vecka, det tycker jag är bra jobbat. Så detta betyder också att vi slipper ersättning vilket är kanon! Nu har jag nyss ätit toast och sitter och kollar på dr Phil..känner hur trött jag är nu också. Leo ha börjat äta med 1,5-2h mellanrum så inte mycket sömn här. Men allt för min lille pojke såklart.

Bara jag och Leo

Allmänt / Permalink / 0
Idag gick vi upp vid nio tiden, jag åt frukost och sen begav vi oss ut på en lite promenad. Blev ganska trött så den blev inte särskilt lång, men bättre än inget! Sen har vi bara spenderat resten av dagen inne. Jag har insett vad mycket det gör när Linus är hemma, idag har jag liksom inte haft någon tid över alls då Leo varit igång hela tiden. Han har bara sovit någon pyttestund för att sedan vilja amma och efter det behövs blöjan bytas. Men jag njuter verkligen av att få spendera all min tid med min lille kille, men vi saknar pappan i familjen såå mycket. Just nu är han och tränar så det blev inte mycket tid tillsammans idag. Men imorgon jobbar han kväll så då har vi hela förmiddagen tillsammans.
 
Annars har jag hunnit boka dop nu i dagarna och det känns så skönt. Tänkte först göra dopkorten (inbjudningarna) själv men sen hittade jag att man kunde beställa superfina på nätet så då sparar jag mig själv den ansträngningen, haha. Så nu när Leo äntligen somnat ordentligt har jag pysslat med det.
 
Nu sitter jag mest och inväntar idol...dagens höjdpunkt haha, Älskar det programmet!
 
Mina favoriter!
Till top