FREDAG IGEN

Allmänt / Permalink / 0
Känns som jag alltid skriver på fredagar, haha. Kan vara för att jag är ledig varje fredag, hehe. Sitter just nu och njuter av att jag fått massa gjort idag. Har byggt vår byrå färdig, den har stått ofärdig sen innan nyår, men jag tog mig själv i kragen och fixade det. Sen har jag packat ner allt julpynt snyggt och prydligt i en kartong så nu är det bara att lyfta ut det i förrådet. Jag har tvättat våra sängkläder och ska strax bädda med det nytvättade igen. Har även dammsugit och svabbat golven, så nu är här så fint så. Linus jobbar till tio ikväll så jag åker hem till mamma och pappa sen och käkar där. Så trist att sitta själv en fredagkväll. Imorgon är det jobb och även på söndag, men sen är det äntligen min sköna vecka som börja på måndag. Då jobbar jag bara tre dagar på hela veckan, himmelriket! Imorgon kommer Sofie och Oscar hit för att käka och umgås en stund. Kan ju dock inte bli så sent eftersom att jag ska upp och jobba, men det lät bli trevligt ändå!
 
Just nu är det så mycket jag vill berätta för hela världen men som jag måste vänta med ett tag till. En kul sak jag kan berätta är iallafall att jag och Linus ska på en visning på lördag nästa vecka. Får se om vi får det, beror på om folk lägger högre bud än vad det är begärt, för mer än så lägger vi inte, då får vi vänta tills det kommer något bättre. Vi vill ha något eget så man kan fixa och dona hur man vill. Dels känns det inte alltid optimalt att hyra i andra hand för man vet aldrig när han känner för att sälja, så att köpa något eget hade varit helt underbart!
 
Nyförälskade pluttisar. Tror jag är 15 år här och Linkan 16, tiden den går!
 
 

SLAPPFREDAG

Allmänt / Permalink / 0
Jag och Linus var iväg på vårt lilla ärende imorse och sen fick Linus för sig att vi skulle äta pizza...suck. Han fick som han ville bara för jag är världens snällaste. Var inte ens hungrig för vi hade ju nyss ätit frukost, haha. Sen kom jag hem och somnade i soffan o tre timmar. Just nu är jag så himla trött hela tiden och väljer att lyssna på min kropp. Så idag blev det ingen träning, FAN. Men så är det. 
 
Sen har jag bara slappat i soffan och just nu kollar jag på fångarna på fortet. Inte en jättekul fredag direkt och just nu längtar jag något förbaskat till sommaren!!
 
 

BORDE SOVA

Allmänt / Permalink / 0
Började jobba klockan sex imorse. Tiden bara flög iväg på jobb, riktigt skönt. Efter jobbet gick jag förbi coop och handlade lite till dagens planer. Gjorde hemmagjorda köttbullar och hemmagjord potatismos. Skulle göra en brunsås till det också men fattar fasen inte hur man gör det. Den blev verkligen äcklig, haha. Men inget som störde mig, älskar att äta bara köttbullar, potatismos och lingonsylt!
 
Efter jag ätit satte jag mig och pausa i soffan en ministund innan jag drog igång och bakade kärleksmums. Jag och Linus sa att vi skulle göra det i söndags men det blev inte. Så nu ville jag överraska och ha det färdigt tills han kommer hem från jobb idag, vilket jag har. Han är nog hemma om ungefär en kvart och jag förstår inte att jag sitter här vaken fortfarande. Somnade dock en stund efter jag bakat klart men det var nog inte länge. Kommer somna som en stock senare. Imorgon ska jag iväg tidigt och efter det ska jag försöka orka ta mig till gymmet. Har tränat alla mina pass jag har skullat hitintills denna veckan och jag är så stolt över mig själv att jag tog mig själv i kragen igen. Så nu får jag inte fjanta mig och strunta i träningen imorgon. Sen borde jag försöka hinna tvätta och städa imorgon också, men vi får se hur det blir med det. Måste försöka slappa lite också då det är min enda lediga dag denna veckan. Dags för jobbhelg igen, inte sugen precis.
Till top