Vecka 38

Allmänt / Permalink / 0
I tisdags spenderade jag hela dagen på stranden med Sofie, Fanny och Basse. Kom hem med ett rött ansikte som vanligt, haha. Igår var det dags för jobb, hade stängning så var inte hemma förrän tjugo i nio ungefär. Jag och Linus värmde lite frallor och åt sen bäddade vi ner oss. Idag går vi in i vecka 38 och jag längtar supermycket nu. Leo räknas nu som helt färdig och kan komma precis när som helst. Dock tycker jag han kan vänta tills efter söndag så att jag hinner jobba klart mina sista dagar innan mammaledigheten.
 
Nu ska jag strax bege mig mott jobb igen. Jobbar 11.30-20.30, alltså stänging idag igen. Men det känns helt okej nu ändå, har så lite kvar nu innan jag får komma hem och ladda upp batterierna inför förlossningen. Klart att det är tufft att jobba såhär långt in i graviditeten men det är ju ändå värt det!

Bm-besök

Allmänt / Permalink / 0
Var som sagt hos barnmorskan idag. Fick bekräftat att Leo nu har fixerat sig, han sitter alltså fast med huvudet neråt, helt perfekt. Det var svaret på varför jag har ont mellan benen. Ont i mina leder i fingrarna har jag på grund av att jag är så otroligt svullen som jag gissade. Jag frågade henne vad hon tror att han kommer väga och hon gissade på att han slutar på 3600-3700g alltså helt normalt, känns skönt.
Nu hoppas jag att jag hinner jobba klart denna arbetsveckan men sen får han gärna komma. Hon avslutade besöket med att "Vi ses kanske igen"...det är så jäkla spännande nu när han verkligen kan komma när som.
 
 

Kass uppdatering

Allmänt / Permalink / 0
Hej och hå, här var det längesen jag skrev något. Men tiden den  bara flyger iväg. Jag har jobbat hela veckan och när jag kom hem i fredagskväll efter en stängning på jobb överraskades jag med en Babyshower. Ute på vår uteplats stod alla nära och kära och skrek "SURPRISE". Och snacka om att jag blev surprised, haha. Hade verkligen inte anat något! Sen har dagarna främst spenderats hos mamma och pappa i deras trädgård i skuggan, det är ju helt sjukt varmt nu, jag flyter bort typ. Jag har numera märkt av graviditeten betydligt mer. Mina leder i fingrarna gör helt sjukt ont, antagligen på grund av att jag är svullen. Jag har ganska kraftig mensvärk, vilket är lika med förvärkar. Jag har också väldigt ont mellan benen, förhoppningsvis har han kanske fixerat sig där inne. Idag ska jag till barnmorskan och sedan vidare till mamma och pappa. Får väl berätta om alla mina krämpor för barnmorskan och få saker och ting förklarat. Men tror inte det är allvarligare än att det faktiskt är så det är att vara gravid. Denna veckan jobbar jag min sista vecka, vilket nog är på tiden, går in i vecka 38 på torsdag vilket betyder att Leo är färdig och får komma precis när han vill. Det räknas alltså som en normal födsel från vecka 38. Det är så sjukt!
 
Idag har jag hunnit med att tvätta en maskin och städa toaletten. Igår fick jag kokat nappar, packat in Leos blöjor osv. i skåpet och packat BB-väskan. Allt är klart inför vår lilla killes ankomst och herregud vad jag längtar. Är med i en mammagrupp på facebook och två som var beräknade till samma datum som jag har fått sina små. Det börjar bli så verkligt nu!
Till top