Två veckor kvar

Allmänt / Permalink / 0
Två veckor kvar, sen är semestern slut. Känns inte jättekul..men samtidigt är två veckor till ganska länge och sen är det bara tre veckor och jobba. Men känner mig så trött i kroppen och det känns lite vemodigt att gå tillbaka till jobbet när jag vant min tjocka kropp vid att få vila. Men jag hoppas verkligen att det ska gå bra för jag vill jobba!
 
Vi har haft världens otur med vädret när vi varit här i Arvika, inte en endaste fin dag. Bara regn, regn och regn. Så vi har mest sysselsatt oss här inne, eller jag har typ intagit min plats i soffan och bara fått allt serverat, ush känner mig så lat och dum. 
 
Imorgon bär det iväg mot Västervik där vi stannar till lördag. Ska bli kul att träffa resten av Linus familj också! Sen ska det bli ganska skönt att komma hem, hämta hem bil och vagn och fixa klart lite småsaker inför Leos ankomst som börjar närma sig med stormsteg. Måste handla hem blöjor, våtservetter och lite sånt där för om han skulle komma för tidigt så vill jag absolut inte stå där helt tomhänt. Och när jag väl börjat jobba vet jag att jag inte har tid till att fixa allt, och när jag jobbat färdigt mina tre veckor så kan han faktiskt komma när som. Det är verkligen nära nu.

Arvika och 21 år

Allmänt / Permalink / 0
Sitter just nu hos Linus bror och hans sambo i Arvika. Idag fyller jag 21 år dessutom. Vi har det supermysigt här, men vädret är tyvärr inte med oss. Spöregn hela tiden, men vi myser där inne istället. Jag och Sandra var en sväng på stan innan och då köpte jag ett par fina skor till Leo. Hans första par skor, mjukisskor dock, men såå söta. Just nu står Sandra och gör en tårta till mig men innan vi ska mumsa i oss den ska vi äta tacos, himla lyxigt, hihi. Fick en jättefin nessesär av dem och en bodymist av Linus. Fick ju systemkameran av Linus också så tyckte egentligen inte han skulle köpa något mer men det var gulligt av honom.
 
Är ruskigt trött idag för jag och Sandra låg och snacka tills klockan var närmare halv fyra på natten igår...helt sjukt ju. Lär somna tidigt ikväll! Nu när vi är borta lär inte bloggen bli uppdaterad så ofta men den kommer väl igång igen så fort vi kommer hem. Men kan försöka skriva något inlägg då och då.

Nystädat

Allmänt / Permalink / 1
Det här med en nystädad lägenhet, det är ju bara såå underbart. Men dagen idag började med ett besök hos barnmorskan, allt såg fortfarande kanon ut. Vikten har stannat av, pjuuu. Me den lär rusa iväg nu när vi ska iväg och njuta med Linus familj, men då får den helt enkelt göra det!
 
Efter vi varit hos barnmorskan så körde vi till Marieholm och hämtade korv som Linus skulle sälja genom laget. Sedan vidare till Lomma och Linus jobb där vi lämnade av korven och sen bar det av mot Eslöv. Vi körde bort till systemet och handla öl och vin inför mitt kalas vi ska ha den 6 juli. Vi kommer ju hem sent på lördagen och har kalas på söndagen så vi hinner inte handla då helt enkelt, så det fick bli idag. Sen gick vi in på försäkringskassan och fick med oss papper hem som Linus chef ska fylla i, inför hans 10-dagarsledighet där i början när Leo kommit. Idag har vi även ringt om att få skriva på faderskapsintyget men hon hade inte tid idag och sen gick hon på semester när vi kommer hem från vår lilla tripp. Så vi skulle ringa henne 4 augusti så får vi ordna det då!
 
När vi kom hem slappade vi en stund och såg på Orange is the new black som vi börjat följa, sketabra. Sen gick vi ner till gatuköket som ligger precis här vid vår lägenhet och handlade oss lite mat. Sen var det dags för städning...hinner ju som sagt inte heller städa inför kalaset när vi kommer hem så fick bli idag. Städat toaletten, dammat hela lägenheten, dammsugat och svabbat golvet. Nu känns det i kroppen vill jag lova. Linus är på riskettan ikväll så jag sitter här själv och kollar på Allsång på Skansen. Men han är nog strax hemma! Då är det faktiskt nästan dags för oss att gå och lägga oss. Imorgon går tåget mot Arvika klockan 05.35 och då ska jag vara fixad och ha hunnit packa det sista. Kommer vara sååå trött men det kommer vara värt det när vi väl kommer fram!
 
 
 
 
 
.
 
 
 
Till top