SÅ HÄFTIGT

Allmänt / Permalink / 0
I fredagskväll kom Sofie och Mathilda till mig och kollade på Let's dance. Vi mös och snackade samtidigt som vi käka melon och annanas. Väldigt trevligt!

Sen har jag jobbat hela helgen. Igårkväll kom Timmy och Lovisa förbi. Vi kollade gladiatorerna och bara slappa, skönt.

Idag var det veckohandling som gällde efter jobbet och sen hem och beställa pizza. Klockan är just nu tjugo över åtta och jag och Linus har redan bäddat ner oss. Tål inte det här med att vrida om klockan tydligen, haha. Men bra om jah somnar tidigt för jag börjar ju faktiskt klockan sex imorgon. 

Men till rubriken! Igår när vi låg i soffan och kollade gladiatorerna så kände jag att Leo var helt galen där inne. Starkare rörelser än jag någonsin känt. Jag höll själv på magen och kände själv en spark utanpå magen. Så jag bad Linus känna och då jäklar fick han känna lilla Leo inte en, inte två, utan tre gånger! Först en liten buff på ena fingret och sen två ordentliga buffan i handflatan. Linus min just då var fan oslagbar. Det var verkligen lycka man såg i hans ögon och vi båda vara nära till tårar...ja herregud så himla häftig känsla. Nu är det liksom inte bara jag som känner honom utan nu har Linus fått det bekräftat själv och vet att det inte baa är jag som snackar. Ajja nu ska jag sluta babbla, men blev helt extas. Nu ska jag försöka nanna!


Till top