Viktväktarna

Allmänt / Permalink / 0
Var en som önskade att jag skulle skriva lite info om viktväktarna så tänkte att jag skulle försöka knåpa ihop något. Jag använder mig endast av Viktväktarna online, då har jag en app i telefonen eller så kan jag också logga in på datorn. Där registrerar jag min vikt och allt jag äter. Appen är superbra för vad jag än äter kan jag bara söka upp det så står det hur många points det är. Till exempel finnns allt du kan köpa på Espresso house och andra kedjor i appen, supersmidigt. 
 
Du får ett visst antal points om dagen. Hur många points du får om dagen är uträknat på din vikt och längd, så under tiden din vikt minskar, minksas även pointsen. Jag ligger på 26 points om dagen vilket är det lägsta. Utöver de dagliga pointsen så har man även en veckobonus på 49 points. Dessa får man sprida ut på veckan precis hur man vill! Det är väldigt olika hur man reagerar om man äter veckobonusen. Jag går inte ner i vikt om jag använder upp dem, men vissa går bara ner om de äter upp dem. Så man får helt enkelt prova sig fram vad som passar sig och sin kropp bäst. 
 
Man kan inte jämföra pointsräkningen med kaloriräkning säger dem. Det hänger nog ihop på något vis. Men eftersom att all frukt och alla grönsaker är fritt i points så blir det fel om man räknar kalorier. Likadant är t.ex. lightläsk fritt, så jag dricker ju alltid Cola Zero på helgen för 0 points, grymt!
 
Det bästa med viktväktarna är att man får äta precis vad som helst, så länge dina points räcker till. Det finns absolut ingenting som är förbjudet. Jag kan bara säga att jag är såå glad för att jag började med viktväktarna, hade aldrig kunnat bli av med de där sista mammakilona annars. 
 
Jag vet inte exakt vad jag betalar i månaden (kan konstigt nog inte hitta det på kontot, de verkar glömt att dra pengar?), tror det är 199:- eller något. Tycker jag absolut är värt det, iallafall eftersom att jag inte längre har något gymkort. Och om man tänker på vad ett gymkort brukar kosta så är ju inte detta så jättefarligt. Och det bästa av allt är ju att Viktväktarna verkligen funkar!
 
Hoppas du som undrade fick svar på dina frågor, annars får du gärna fråga igen!
Till top