Öppna förskolan

Allmänt / Permalink / 0
Idag stack vi till öppna förskolan här i Eslöv, den som kyrkan har. Kan bara säg att jag blev såå besviken. Det var bara jag, Nickan och två mammor till. Dock har jag förstått det som att det brukar vara fler. De brukar tydligen ha sångstund också men de hade de inte idag, antagligen för vi var så få. Men det som störde mig mest var personalens bemötande. De pratade knappt med oss och visade absolut noll intresse för barnen. Satt på sina stolar hela tiden och kollade sina telefoner typ...
 
Imorgon ska jag och Leo prova den andra öppna förskolan i Eslöv. Hoppas på att det är bättre!
 
Efter öppna förskolan gick vi inom Lindex och köpte regnkläder och gummistövlar till Leo. Så nu är han redo för lite regn och rusk. Sen gick vi hem och busade lite innan det var dags för Leo att sova middag. Då passade jag på att beställa hem en cykelsits och hjälm till Leo. Blir skönt att kunna cykla till öppna förskolan och babysimmet! Jag hann även planera handlarlapp så när Leo vaknat gick vi och hämtade ut ett paket som kommit och sen gick vi och veckohandlade. I paketet låg Leos höst/vinterjacka som jag beställde för någon dag sen. Superfin, verkligen jättenöjd.
 
Sen har vi bara varit hemma, Linus jobbade sent. Ikväll har vi sett idol och nu har Linus gått och lagt sig, han börjar 06.00 imorgon...Nu inser man hur bra vi hade det när han var hemma hela sommaren. Detta är verkligen jättetrist. Noll tid tillsammans...Ska dock göra honom sällskap nu och invänta Paradise hotel som börjar idag...om jag inte hinner slockna innan.

En ny mössa fick han också idag.

Gosa med Estelle.

Idag sov Leo middagen inne. En timme blev det, men han hade nog inte riktigt sovit färdigt för han har varit riktigt gnällig idag. Men skönt att veta att det funkar utan vagnen också.  
 
Till top