Shopping

Allmänt / Permalink / 0
Idag befann vi oss på Nova klockan 10 och där mötte vi upp Nickan m. Familj. Vi spenderade först en timme på leklandet. Leo var ganska skeptisk en lång stund, han har förändrats så mycket sen inskolningen. Antagligen seperationsångest skulle jag gissa. Men han kom igång efter ett tag iallafall och han och Tilde sprang runt som två tokar och jagade varandra! 

Vid 11 gick vi in på Nova istället och åt lunch allihopa innan det var dags för busungarna att nanna. Perfekt plan för det innebar att vi fick shoppa i lugn och ro. Jag hittade ett par nya haremsbyxor då det nästan är hål på mina gamla. Även örhängen då alla mina andra lyckats försvinna, samt en lurvig väst typ. Linus hittade en tröja och ett skärp och Leo fick ett par jeans jag tittat på innan som nu var nedsatta med 30%. Han fick också ett par nya tjocka vantar som jag hoppas att tummarna går ner i! Funkar ju inte med tunna tygvantar om det blir snö.

När vi kände oss nöjda med shoppingen körde vi hem till Nickan där de bjöd på riktigt god middag. Barnen busade, fick ett bad och dansade. Mycket mindre bråk idag så det var skönt! Vi körde hem vid sju så vi hade en trött kille ikväll som somnade utan några problem. Sen har vi såklart sett Falk men nu fick jag bädda ner mig då Leo vaknar stup i kvarten. Men så fort han ligger hos oss i sängen så sover han så gott. Men inatt vaknade han vid fyra och gallskrek, höll på hur länge som helst utan att få honom lugn. Så fick bli en flaska och då somnade han om. Vill ju egentligen inte ge på natten men när man försökt i bort mot en timme blir man lite lätt desperat. Men han måste varit hungrig för till frukost klämde han en macka plus två små yoghurtar. Kanske en växspurt nu!Måndag

Allmänt / Permalink / 0
Linus började jobba klockan sju idag, men han skulle bara jobba idag sen är han ledig till den 7 januari precis som jag. Jag och Leo åt frukost i lugn och ro samtidigt som jag fick reda på att vår köpare till katterna hoppade av. Tack och lov för under dagen efter många mejl och samtal hittade vi den perfekta familjen. Det bara sa klick och vi pratade på hur länge som helst. Blev bestämt att jag skulle höra av mig när Linus kom hem från jobb så att vi kunde  bestämma en tid för hämtning.

Jag och Leo spenderade förmiddagen med att storhandla och dammsuga. Sen sov Leo 2h och en stund efter han vaknat kom Linus. Vi lekte med köket och Leos garage som är favoriterna just nu. Sen lagade jag middag och vi hann precis äta innan köparna hörde av sig att de körde hemifrån. Så då fick vi plocka i ordning alla katternas saker och det kändes så märkligt. När de kom hit kändes det om möjligt ännu bättre. Vi har verkligen hittat det perfekta hemmet. Riktiga kattälskare som haft en katt i 16 år som gick bort nu innan jul. De bor i en villa på landet där våra små älsklingar ska få vara ute också. Jag känner en så otrolig lättnad. Hon har skickat bilder på dem när de utforskar sitt nya hem och de har lovat att fortsätta skicka bilder. Kommer kännas så otroligt tomt nu i början tror jag. En lättnad var dock att Leo inte alls reagerade på när de tog katterna med sig. Var rädd att han skulle börja gråta... Phu. Hoppas inte han saknar dem för mycket. 

Nu ikväll har jag och Linus sett Falk igen, tror vi kommer traggla oss igenom alla filmerna nu. Så himla spännande! Men nu ska jag släcka lampan och nanna.

Ett hjärtskärande beslut

Allmänt / Permalink / 1
Ikväll bestämde vi oss för att lägga ut katterna på blocket. Vi har pratat till och från om detta såå länge men det har tagit emot för mycket. Men ikväll tog vi det jobbiga beslutet och det dröjde inte många minuter innan vi hade en intresserad. Fick bilder på hur hon bodde för att det skulle kännas rätt och hon verkade väldigt djurkär. Så det känns bra samtidigt som det inte är långt ifrån tårar här hemma. Men jag har insett att jag inte klarar av att bo såhär... Med hår överallt och en sönderklöst soffa. Kan verka ytligt men jag mår så dåligt av att inte ha ordning omkring mig. 

Men när jag tänker på att Leo inte ska få gosa med sina älskade kisar mer så gör det verkligen ont i mig. Men hellre att vi gör oss av med dem nu när han inte riktigt förstår än sen när han verkligen förstår innebörden. Ush, det kommer bli tomt och det kommer kännas så himla konstigt. Men jag vet att det är rätt beslut för oss.

Annars har vi haft en lugn dag hemma. Ösregnade ute hela förmiddagen så blev inte att vi kom ut något. Leo sov middag i 3h och likaså jag och Linus. Sen kom Mathilda hit och gjorde oss sällskap till middagen. Leo fick fina presenter, tack så jättemycket! När Leo somnat såg vi Falk och pratade med kvinnan som ska köpa katterna. Ush vad jobbigt det är.. Trodde inte man kunde tycka om katter så mycket.

Till top