Fredag & Lördag

Allmänt / Permalink / 0
Igår var vi på babysim som vanligt på fredagar. Leo älskar det fortfarande och han dök så fint! På kvällen kom Sofie hit och Linus åkte iväg till Timmy. Jag nattade Leo så han sov vid åtta-tiden. Jag och Sofie kunde alltså kolla Let's dance och en film i lugn och ro. Fick gå in till Leo två gånger men de va bara att hålla hans hand eller sätta i nappen, såå skönt. En sånn kväll behövde jag för natten till fredag var förjävlig. Jag somnade vid tio och vid elva drog Leo igång och bara skrek, ingenting passade. Ibland fattar man liksom verkligen inte vad det är han vill och det känns så jobbigt. Men man får bita ihop och bara stå ut...till sist somnade han ju om. Men igårkväll var han som sagt superduktig, men så vaknade han halv sju imorse, phu, vad trött jag var eftersom jag inte kom i säng förrän strax efter tolv. 
 
Idag har jag och Leo varit ute på en 5 km lång promenad, sjukt tråkigt hahah. Hatar att gå själv och sen glömde jag hörlurar så kunde inte lyssna på musik. Men jag var så jäkla trött och irriterad så behövde den där promenaden kände jag.
 
Annars har vi inte gjort så mycket idag. Linus kommer hem vid fem så då ska vi käka tacos och sen ikväll blir det mellomys. Nästan sugen på att gå ner på hemmakväll och köpa världens godispåse...men det borde jag ju inte göra.
 
Bilder sen igår!
Till top