Leklandet

Allmänt / Permalink / 0
Idag sov jag enda tills klockan slog elva...herregud så skönt. Leo vaknade varje timme inatt och skrek en halvtimme i sträck ena gången. Fruktansvärt är det, men jag vet ju att jag får sova på morgonen som tur är. Hur som helst så fick vi lite bråttom när vi vaknat allihop då planen var att befinna oss i Lund på leklandet klockan 12.00. Där mötte vi upp Nickan, Adde och Tilde...som jag saknat dem allihopa! Leo och Tilde hade verkligen jättekul där, märks att de börjar bli stora, inte några bebisar längre.
 
Vid två körde vi mot Eslöv igen, med ett litet stopp hos mamma och pappa. Mamma hade sytt upp min klänning så jag skulle prova den, och det blev kanon. Sen hade de även köpt två pyjamaser och en t-shirt till Leo...lite hjälp nu till påfyllningen i garderoben såhär i tuffa tider, det är guld värt! 
 
Vid halv fem körde vi hem och väl hemma ställde jag mig och slängde ihop en fläskpannkaka som jag och Leo avnjöt medan Linus åkte iväg till träningen. Eller var väl mest jag som njöt...Leo fick nog i sig en bit, haha. Men det gäller att öva hela tiden med bitar och nya smaker så att han lär sig någon gång.
 
Nu har jag satt mig i soffan och tittar på Ernst samtidigt som jag pillar med datorn. När Linus kommer hem kan jag tänka mig att vi ser ett avsnitt av Orange is the new black som vanligt!
 
 

Powerwalk

Allmänt / Permalink / 1
Phu, nu har jag precis slängt mig i soffan och här ska jag stanna resten av kvällen. Dagen har sett ut som alla andra dagar...jag har bakat när Leo sov middag. Annars har vi bara varit hemma som vanligt. Ikväll tog jag mig dock ut på en 5,5km lång powerwalk. Gjorde egentligen inte det för träningens skull utan jag längtade så mycket efter att få lyssna på hög musik och bara vara själv. Leo är extremt mammig just nu och hänger i benen på mig konstant, så lite egentid behövdes verkligen. Nu längtar jag supermycket tills dansen börjar efter att ha lyssnat på massa bra musik!

Jag har förresten laddat hem en app som spelar in ljud på natten. Egentligen är den till för att man ska höra om man snarkar eller pratar i sömnen, men jag har den som hjälp för att hålla koll på hur mycket Leo vaknar. Så inatt har han vaknat med ganska exakt 1,5h mellanrum och sen vaknade han tjugo i sex. Jag var såå trött imorse, men Linus tog Leo så jag fick sova vidare. Sen sov Linus när Leo sov sin första runda vid åtta och sen tog jag honom när han vaknat så Linus sov enda till 13.00...haha snacka om att han borde vara utvilad. 

Måndag och tisdag

Allmänt / Permalink / 0
Fy vad dagarna är tråkiga och händelselösa...Eller igår gjorde jag ju faktiskt en hel del. Först var vi och veckohandlade, sen körde vi hem till mamma och pappa. Där nålade vi upp min klänning för den behöver sys upp inför min brors bröllop. Efter det sydde jag en gardin och det tog sin lilla tid. Var hemma vid sju på kvällen efter att vi käkat middag hos mamma och pappa. När jag fått Leo i säng så ställde jag mig för att baka Cake pops...men det blev bara skit. Så de har Linus fått äta upp idag, haha. 
 
Jag har haft flera kvällar nu som jag inte kunnat somna, jag har alldeles för mycket i huvudet. Det är massa kalas vi ska på, sen ha Leos kalas och efter det är det bröllop..osså snurrar det tankar om ekonomin hur vi ska få ihop allt samt att jag borde börja träna. Det har liksom bara blvit för mycket och jag kan inte sluta tänka när jag lägger mig i sängen. Så irriterande. Längtar nästan tills Augusti är över, även fast det är en kul månad på ett sätt med mycket tillställningar.
 
Ajja. Idag gick vi upp klockan 6 som vanligt...men efter att jag inte hade kunnat somna igårkväll plus en pissnatt då Leo vaknat var-varannan timme på det så var man ju inte så jäkla pigg. Men Leo sov 1,5h sen så då sov jag också. Efter det gick jag och Leo för att handla lite till all bakning, Linus stannade hemma och spelade fifa. Tyckte han behövde det för att bota hans dåliga humör...hehe. Hans humör när han blir väckt är inte att leka med. När Leo sov middag bakade jag och när han vaknat var det dags att laga middag. Så dagen har gått i ett även fast det inte känns som vi gjort något vettigt. Detta vädret gör mig såå nere, vill bara kunna vara ute, sola och bada!
 
Här har ni gardinen jag sydde...Den bör inte synas i sömmarna, men det blev betydligt snyggare på hans rum än vad det var med de vita slaffsiga tygbitarna som hängde där innan. Bilden blev inte så bra, tog den när det var mörkt då Leo låg och sov. Provade fota i dagsljus idag men det blev bara ännu värre med motljuset.
 
Har fått hem en så söt badcape från Libero. Samlade på blöjkoderna...gratis är ju bra. Dock svårt att få på bild för Leo vill ju inte vara still en sekund.
 
Till top