Fikamys

Allmänt / Permalink / 1
Vid nio gick vi mot Sanna och lilla Thea. Där fikade vi o snackade massor. Vi gick sedan ner en sväng på stan för att sedan gå hem och fika igen, haha. Denna veckan blir inte bra för vikten, men ibland behöver man släppa taget och slappna av lite. Vid halv fem gick jag och Leo mot mamma och pappa. Tanken var att Linus skulle hämta oss där efter sitt jobb, jag hade till och med fått ett okidoki på att han skulle hämta oss. Plötsligt får jag ett sms "var e du?". Ja, då har ju han glömt oss såklart!! Alltså han är så tankspridd ibland. Så han hämtade oss inte förrän halv åtta. Som tur var va inte Leo så trött idag, han brukar ju annars nattas vid sju..

Just nu kollar jag på Biggest Loser, så spännande med finalen! Lugn måndag

Allmänt / Permalink / 0
Har inte gjort så mycket idag, varit nere på stan en sväng. Planen var egentligen att träffa Veronica och Tilde, men vi tar det på onsdag istället. Linus var hemma vid fyra, skönt med lite sällskap i tid för en gångs skull. Leo har fått bada i vasken ikväll, det blev en hit! Han har varit jobbig inatt igen så jag hoppas det beror på att även den andra tanden håller på att bryta sig upp. Så inatt har jag matat honom med två timmar mellanrum, gett honom alvedon, plus bytat blöja då han hade kissat igenom igen!! Nu får vi snart ta och prova en annan blöjsort, blir ju tokig!
 
När jag natta Leo dukade jag och Linus fram räkor och vitlöksbröd, sen åt vi chips och dipp till efterrät. Ops! Här fuskades det tydligen innan helgen till coh med...Ajja. Nya tag imorgon. Nu ska jag och Linus se lite tv sen ska jag sova.
 
 

Invägning

Allmänt / Permalink / 0
Har haft en bra vv-vecka! Dock kommer denna veckan bli urkass då jag ska unna mig massa gott under påsken. Ska inte räkna en enda points utan bara njuuuta! 
Till top