Torsdag

Allmänt / Permalink / 0
Morgonen började med en riktigt grinig unge. Han var bara så himla sur. Körde en chansning och ställde mig för att baka bullar. Vet att det tar sin tid och med en surfis hemma kan det bli ett riktigt krävande projekt. Men Leo hjälpte gladeligen till och vi fick en så mysig förmiddag. Plus att han åt jättebra med lunch så det var så himla skönt. Jag tror inte att det var direkt magsjuka igår egentligen utan mer att det blev för mycket för hans mage med all mat efter att han varit så dålig. Så svårt det där! Vi  blir iallafall hemma imorgon också för säkerhetsskull. Så dumt att smitta ner de andra på dagis och sen få hem det igen. Det undviker vi helst!

Jag håller dock på att dö av tristess här hemma. Därför jag körde bullbak idag.. Tur att jag fick komma iväg en sväng ikväll och ha mina simskolor så man fick lite luft. När jag kom hem åt vi middag och sen busade vi järnet hela familjen. Leo är oftast som roligast precis när han ska sova. Så idag bädda vi inte ner honom förrän tjugo i åtta. Men vad gör det, sånna där riktigt kul stunder måste man ta vara på. Vi turades om att gömma oss och skrämma varandra och sen dansade vi på Leos rum. Mysig kväll!

Nu har jag redan bäddat ner mig för är så ruskigt trött. Dumt att sitta vaken bara för att. Natti natti!


Fick bli ett bad i vasken efter det här medan jag gjorde klart det sista. Hahah han är ju bara så rolig! 

Hälften nutellabullar som jag vet att Linus älskar och hälften vaniljbullar som jag älskar. 

Vecka 27

Allmänt / Permalink / 0
I lördags gick vi in i vecka 27. Har kommit så mycket emellan som ni vet, därför inlägget kommer så sent. Jag har börjat få en jäkla halsbränna om kvällarna. Så länge jag står eller sitter är det lugnt men när jag lägger mig ner är det verkligen hemskt. Får bulla upp med kuddar så blir det bättre iallafall.

Mollie är inne i sin absolut livligaste period hitintills. Sjukt mysigt! När jag ligger och nattar Leo och känner vår andra skatt där inne, det är lite magiskt faktiskt. 

Jag har börjat tänka så mycket på hur jag och Linus ska klara oss igenom det första året igen. Det var så sjukt tufft med Leo ärligt talat. Relationen sätts ju verkligen på prov. Men har vi klarat det en gång så klarar vi det alldeles säkert igen. Nu vet vi ju vad som väntar och kan förbereda oss mentalt på ett annat sätt. Sen blir det nog annorlunda denna gången. Linus kommer ju få ta mest ansvar för Leo och jag mest för Mollie eftersom att jag förhoppningsvis kommer amma. Äsh det löser sig säkert. Men det är mycket tankar som snurrar just nu.

De där kvällarna när vi vaggade och vaggade en skrikande Leo som vägrade somna. Ush jag ser inte fram emot det. Men vi vet inte hur det blir denna gången. Och vi vet att det är övergående. Allt går hela tiden i perioder. Vips så är hon 1,5år som Leo är nu. Tiden går ju så fort! Och det där vaggandet är ju så värt allt i slutet. Den kärleken man känner till sitt barn är helt sjuk. Och den bara växer för var dag som går. Tänk att jag ska få känna dessa känslorna för en till!
Suck

Allmänt / Permalink / 0
Igår kunde jag inte somna och när jag väl hade börjat slumra in vid kvart över tolv vaknade Leo. Och sen var det bara att börja om från början med alla tusen tankar i huvudet. Leo sov dessutom dåligt inatt och gnällde till med jämna mellanrum.

När vi gick upp satte vi oss i soffan som vanligt och pang sa det så spydde Leo rätt ut...två gånger. Jag trodde inte mina ögon. Vi som var helt friska igår och han som ätit bra och allt. Var bara att meddela jobb och dagis att vi blir hemma resten av veckan. Sånn ångest det är nu alltså. Ska iallafall in och ha mina simskolor imorgon för det kan jag bara inte missa nu mot slutet av terminen. 

Leo har dock varit pigg idag ändå så jag förstår verkligen inte varför han kräktes så helt plötsligt. Men han äter inte så bra. Bara makaroner och lite macka som går ner. Men kanske bra det så att magen får vila lite.

Så dagen har spenderats hemma. Hela förmiddagen satt vi i soffan men efter Leos vila fick vi lite ny energi och gjorde i ordning lite här hemma. Det är liksom som energin bara rinner ur en när man hela tiden tror att vi är friska men sen är det bara att börja om från början. Så jäkla drygt! 

Linus jobbade över ikväll eftersom även han fått vara hemma två dagar. När vi käkat middag och nattat Leo satte vi igång en film. La ifrån oss telefonerna och bara fokuserade på filmen. Inte ofta det händer, men det behövs! Herregud vad de där telefonerna tar upp mycket av ens tid och fokus.


Lilla plutt. Hoppas du slipper spy på typ minst ett år nu.
Till top