Julfirandet

Allmänt / Permalink / 0
Julaftonsmorgon började med att Leo fick öppna sin julklapp som tomten lämnat i hans strumpa. Han fick sånnadär låtsastatueringar, inget han tyckte var jättekul tyvärr, haha. Under dagen gjorde vi oss i ordning och körde bort alla julklappar till mamma och pappa. Efter två någon gång var vi alla samlade hos dem för att fira jul. Och det blev en lika mysig jul som alltid. Vi bara myser och tar det lugnt, äter gott och snackar. 
 
Leo tog det jättebra med tomten. Han var lite skeptisk till en början men så fort han fick se paketen skulle  han hjälpa till att dela ut. Han är en riktig hjälpreda den där Leo. Barnen fick så himla mycket fint och även vi vuxna fick vår lilla paket. Linus fick en övverasskning som en vän fixat. Nämligen en bajen matchtröja med alla autograferna på. Då kom det tårar kan jag lova. Så kul att han blev så glad!
 
Blev en sen kväll för Leo för han skulle ju leka med allt såklart. Och ännu senare blev det för oss, vi kom inte i säng förrän runt två. Men firandet fortsatte dagen efter. Med julfrukost, lutfisk, ris a la malta och julklappsspel. Jag och Linus vann massor av bra saker! Blev ännu en sen kväll så dagen efter var man lagom seg. Vi stannade kvar tills barnen vilat middag och då passade även vi andra på att vila. Sen var det skönt men tomt att komma hem. Vi beställde pizza när barnen somnat och kollade på New Girl. 
 
Vill tacka alla för en mysig Jul, men mest tack till mamma och pappa som ordnat allt!
 
 
 
 
 
Till top