Magsjukan är här

Allmänt / Permalink / 1
Leo vaknade klockan halv sju och som vanligt fick han titta på video på telefonen medan jag halvslumrade. Klockan sju blir han plötsligt ledsen och jag ser att han har kräkt lite, så vi gick upp. Tänkte inte att det var magsjuka för han har kräkt så mycket av hosta den senaste tiden. Men det dröjde inte länge innan nästa spya kom vid frukostbordet. Han ville inte ta en tugga, inte alls likt honom, han älskar liksom att få sin macka på morgonen. Men ja, där kom andra spyan och sen har dagen fortsatt så.

Vi har spenderat hela dagen i soffan. Jag har tvättat x antal filtar som jag lagt ut i soffan som han spytt ner. Men sjukt smidigt att bara lyfta bort hela filten. Bara vätska som kommit upp och nu på slutet bara galla nästan. Trodde ett tag att det var över för han drack massa vatten utan att kräka upp det på länge. Men efter ett tag kom det ju. Nu sover han för tredje gången idag. Han har legat och myst hos mig hela dagen och somnat om vart annat. Helt sjukt att han liksom bara somnar utan att bli nattad. Han mår verkligen inte bra då.

Har iallafall kokat egen vätskeersättning då varken Ica eller Coop hade. Så har fått i han lite av det också. Håll nu tummarna att jag och Linus slipper detta!

Linus har varit iväg och spelat cup en kort sväng men är hemma igen. Jag och Leo hade egentligen planerat att spendera dagen hemma hos mamma och pappa. Men så blev det ju inte så just nu diskuterar vi vad vi ska äta till middag. Jag är sugen på räkor och vitlöksbröd men det är inte Linus... Vi får se hur det slutar! 

Här visste jag inte att magsjukan var på besök men tyckte Leo var ovanligt slö som la sig och vila det första han gjorde.



Min älskade skrutt. Han blev så glad när han fick en glass efter att han vaknat. Men slickade lite på den och sen var det inte intressant mer. Vad hände med min gottegris?

Till top