Lugn söndag

Allmänt / Permalink / 0
Idag har vi hållt ett betydligt lugnare tempo och det behövdes. Vi har såklart packat upp en del men också bara myst med Leo och satt oss ner och pustat ut mellan varven. Veckohandlingen blev också gjord idag och det var så skönt att bara lassa in allt i bilen och sen raka vägen in i huset. När vi kom hem fick jag ett sånt där blodsockerfall så jag la mig på soffan medan Linus lagade middag. När vi ätit tog Linus och Leo ett bad medan jag plockade undan disken och plockade i ordning på Leos rum lite. Vilket bombnedslag av leksaker!
 
Nu är vi så himla sugna på att göra i ordning Leos rum. Det blir nog att Linus och hans pappa får fixa i ordning det rummet när de kommer hit om 1,5 vecka. Jag är sugen på grå väggar, tycker det är så himla snyggt! Inte för mörkt men samtidigt inte för ljust, blir en utmaning att hitta rätt nyans! 
 
Den kommande veckan är verkligen totalt fullbokad för oss. Imorgon fyller jag tydligen år, något jag i princip glömt bort..Vi ska dock inte fira något speciellt utan vi ska ringa Babyringen och höra om vi möjligtvis kan hämta vagnen imorgon. Men jag vet att de egentligen vill att man ska ringa någon dag innan så blir nog att vi får hämta den nästa måndag istället. Men hade tyckt att det var så skönt att ha det gjort! Måste också ta tag i att packa BB-väskan snart. Man vet ju aldrig när hon får för sig att titta ut.
 
Nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att jag sover lite bättre inatt.
Idag byggde Leo ihop en tågbana helt själv. Jag blev så paff och stolt så var tvungen att fota mästerverket. Det är sånna småsaker man inte förstår att man kan bli stolt över förrän man själv får barn, haha.
Idag har jag bäddat Mollies säng så nu känns det lite verkligare. Jag börjar ärligt talat bli så himla nervös inför att bli tvåbarnsmamma...Vet inte varför men det är verkligen stort och läskigt. Hoppas vi fixar det!
Till top