Morsdag och fartfylld måndag

Allmänt / Permalink / 1
Igår var det morsdag. Jag började dagen med att få sovmorgon och under tiden köpte Linus och Leo hem god frukost. Helt sjukt att jag ser det som sovmorgon att sova till klockan åtta, haha. Men längre går knappt att sova längre!

Jag och Leo gjorde oss sen i ordning och åkte till mamma och pappa där även min mormor och morfar var. Linus stannade hemma och vilade lite så han kom senare. Senare under dagen kom även Simon, Amanda och Andreas. Mamma och pappa hade beställt kinamat, fyra små rätter till allihopa. Det var riktigt gott efter vårt misslyckade köp på Asian fusion i lördags!

Vi var nog hemma runt åtta tror jag så då fick Leo nanna. Idag började jag dagen med att bädda rent och starta tvättmaskinen. Klockan åtta var jag och Leo och sa upp vår lägenhet. Sen hem igen och fortsätta plocka i ordning kaoset här hemma. Vi dammsög också innan vi fick i oss lite lunch. Sen vilade vi middag båda två. Min kropp behöver verkligen den stunden nu, att bara få ligga raklång och ta det lugnt. Leo sov två timmar men jag lyckades bara sova en. Hade en riktigt livlig en i magen som jag först var för fascinerad över för att kunna somna.

När Leo vaknade gick vi ner till Apoteket och köpte järntabeltter m.m till mig. Sen vidare till ÖB för att köpa Maskeringstejp. När vi kom hem började jag på maten så att den var färdig när Linus kom hem för när vi  
käkar körde vi bort till huset. La ut papp och tog ner lite lister. 

Vi var inte hemma förrän typ halv nio så då nattade jag Leo innan jag hoppade in i duschen. Behövdes efter en minst sagt svettig dag. Nu ska jag sova och samla ny energi inför imorgon!
Leo lagade mat i sitt kök samtidigt som jag lagade idag. Så himla gullig är han!
Till top