Tandläkaren och Skrylle

Allmänt / Permalink / 0

Klockan 09.15 hade Leo tid hos tandläkaren igår. Kan erkänna att jag var lite nervös för hur det skulle gå. Men hade berättat att tandläkaren skulle räkna tänderna och sådär så hade försökt förbereda honom.


Och vet ni? Han var så jääkla duktig!! Satt helt stilla, gapade fint och skötte sig så himla bra. 19 tänder har vår kille, man ska egentligen ha 20st men han har en dubbeltand. Alltså två tänder som blivit en, men antagligen kommer det två sen när han tappar dubbeltanden. Sen måste jag också ge cred till tandläkaren som var sjukt duktig med honom. Förstod precis vad hon skulle säga för att få honom att slappna av och låtsades att stolen var en karusell.

Vi gick sen vidare för att leka lite i Trollsjön. Då hörde Nickan av sig och föreslog att vi skulle åka till Skrylle. Så vi gick hem och packade lite. Sen gick jag hela vägen upp till Linus jobb med barnen för att hämta bilen. Det är riktigt långt alltså. Leo stod så duktigt på ståbrädan hela vägen och Mollie sov. 

När vi kom fram till Skrylle lekte barnen på lekplatsen en stund innan vi gick en runda som hette mullestigen eller något sånt. Den var för barn så bara 1km lång och med lite roliga uppdrag på vägen. Problemet var bara att den verkligen inte var barnvagnvänlig så jag och Nickan slet som djur. Bar vagnarna över stockar och stenar, haha.

Sen gick vi till en sjö och fikade. Och där var så otroligt fint, helt galet!! Kunde bara stå och stirra.

När klockan var över fyra började vi nog bli trötta och slitna allihopa så då körde vi hemåt. Väl hemma serverade Linus oss spagetti och köttfärssås. Skönt att slippa laga mat efter att ha gått och slitit hur mycket som helst hela dagen. 



Till top