Skrylle och en hemmadag

Allmänt / Permalink / 0

Igår mötte vi upp Nickan m. Familj i Skrylle. Vi började med att käka lite lunch innan vi gick en runda. Sen fick barnen leka på lekplatserna och vi dansade även runt midsommarstången som fortfarande stod kvar. Det blev en riktigt härlig dag med vår lilla extra-familj trots halvtrist väder. 


Efter Skrylle körde vi vidare till mamma och pappa där det bjöds på grillat. Riktigt mumsigt var det! Körde hem med trötta barn vid läggdags och sen kollade vi Orange is the new black som vi gör varje kväll numera. Så jäkla bra!!

Idag har jag bara varit hemma med barnen. Tvättat och städat. Leo har varit så duktig och följt med mig ut och gått med Mollie två gånger för att få henne att sova. Det enda som funkar just nu. Och vi har gått tillbaka till två vilor. Märkte tydligt att en vila var alldeles för lite!


Midsommarafton

Allmänt / Permalink / 0

Hela torsdagen höll jag på att förbereda inför midsommarafton då vi skulle fira här med familj och vänner. Så det var skönt på midsommar då det mesta redan var förberett och vi kunde göra oss i ordning i lugn och ro. Alla gäster kom vid 14.00 så då dukade vi fram till ett riktigt ordentligt midsommarbord. Vi körde nämligen knyte vilket var så himla bra!


När alla avnjutit maten blev det lite lekar. Vi fick köra nere i källaren då det regnade men det funkade ju bra det med! Tjejerna vann såklart!! 

Där efter var det jordgubbar med mjölk/glass. När barnen somnat dukade vi fram massa gottis och klockan bara rann iväg. Vid tolv tror jag vi startade grillen och käkade lite korv med bröd till nattamaud. Alla stack hem vid två-tiden. Utom Simon, Amanda och Samuel som sov kvar här. 

De stannade även hela lördagen. Vi bara hängde, mös, käka gott och sov. Så himla härligt! 


Träning och städning

Allmänt / Permalink / 0

Igår var Leo på dagis som vanligt. Vi provade på att cykla dit och det gick kanon. Mördarbacke påväg hem bara och då vill jag dö varje gång, haha.


När Leo var där så dammsög jag sen vilade jag faktiskt middag med Mollie. Väldigt skönt! När det var dags för barnen att sova på kvällen körde jag och tränade.

Idag var det Mamafitness, men nu har de ändrat tiden till 9.30 så nu kan jag gå dit direkt efter jag lämnat Leo. Väldigt najs!

Väl hemma han jag både duscha och få i mig lite lunch innan Mollie vaknade. Men hon sov bara typ en timme. Alldeles för lite för att kunna  sova en gång om dagen... Hennes sömn är så jobbig nu. Jag märker att en gång är för lite. Idag satt hon och nickade till i sin matstol när jag lagade mat. Det har ALDRIG hänt. Så jag skulle lägga henne i vagnen och hon somnade två gånger men vaknar direkt för hon bara ska INTE sova. Blir knäpp. Tar dag för dag nu. Det får bli som de blir.

Iallafall så efter jag hämtat Leo på förskolan så cyklade vi till lekplatsen. Hade med lite mellis som han åt först. Mysigt! Sen var det hem och börja på middagen direkt då Linus inte ens hann vara hemma en timme idag innan han åkte för att spela match. Suck alltså. Men nu är det uppehåll nästan en månad så det ska bli jäkligt skönt!

När barnen somnat ikväll så städade jag toaletterna. Mollie vaknar dock hundraelva gånger varje kväll nu så det tog ju hur lång tid som helst. Drygt!!


Till top