Dessa sjukdomar..

Allmänt / Permalink / 1
Ja här har det minst sagt varit sjukstuga hela helgen. Det började i fredags. Hämta Mollie på dagis och då hade dem inte fått henne att somna. Såg att det runnit ut örat så iväg till vårdcentralen för att kolla upp det. Men det var ingen öroninflammation som tur var. Dock kom febern smygande på kvällen.

På lördagen åkte jag och mamma till Ullared. Vi var verkligen där hela dagen! Köpte mest sånt vi behöver men ändå blev det förbaskat dyrt. De bästa köpen var nog fodrade regnkläder till barnen för 200kr/st samt ett nytt munstycke till dammsugaren. Herregud nu känns det som dammsugaren flyger, haha. 

I söndags skulle det egentligen vara mammaträff men det slutade med att Leo låg här hemma med 40 graders feber istället. Tyckte så himla synd om honom. Så det blev en hemmadag såklart. Men han hade lite nytt kul att pyssla med som jag köpt på Ullared. 

Idag fick barnen stanna hemma från dagis. Inte så optimalt för Mollies del då hon skulle behöva komma dit idag men hon ville inte äta igår så ville ha en extra dag hemma. Idag har hon dock börjat äta så då får hon gå imorgon. Leo får tyvärr stanna hemma för han har inte ätit något alls idag nästan. Han fick önska middag idag bara för det och då blev det pannkakor. Men han åt bara en halv. Stackars liten, han har inte varit så kaxig dessa dagarna. Idag har han varit feberfri men jag har ändå märkt att han inte är helt ok än. Han som sett fram emot halloween-festen på dagis imorgon. Tur det kommer fler år!
(null)

(null)

Lite bilder från dagis!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Livet stressar mig

Allmänt / Permalink / 0
Phu det är så mycket nu och så mycket som snurrar i mitt huvud. Allt från inskolning, jobbstart, att jag vill plugga att jag vill köpa boende. Ja..mycket. Men jag känner att jag måste chilla lite... Är fortfarande ung och har hela livet framför mig. Men det är tufft faktiskt. Ni som inte har barn, jag råder er att köpa boende innan ni skaffar barn för sen är det fanimej omöjligt att spara pengar och få lån... 

Jaja, vår tid kommer väl. Dagarna som gått har det varit inskolning. I måndags och tisdags gick det inte bra. Mollie var ledsen typ hela tiden och det enda som funkade var att de bar på henne. Men äntligen idag så hade det släppt och hon hade lekt en hel del. Så himla skönt. När barnen var på dagis tog jag mig en vila på soffan. Har mått dåligt några dagar nu. Så jäkla ont i halsen samt inflammation i mitt öra. Det har jag väl berättat om? Har iallafall fått jättesvullba lymfkörtlar och det gör så ont. Men idag är lymfkörtlarna bättre iallafall bara halsen som stör. Men det går väl över snart!

(null)

(null)

(null)
Just det! I måndags fixade Linus och Leo pumpan. Så mysigt det blev.

Fredagsmys, kalas och Vellingeblomman

Allmänt / Permalink / 0
Hade skrivit ett så jäkla långt inlägg men så bara stängdes appen och allt försvann. Jag blir så lack!!! Orkar inte skriva om så det blir en kort sammanfattning.

Fredag - Inskolning och det gick förvånansvärt bra. Hon var själv i typ 2 timmar. Sen följdes städ och fredagsmys. Vid 22 kom Oskar hit för han hade intervju i lördags. Och han fick jobbet!! Jippie!!!

Lördag - När Mollie sov körde jag, Simon, Amanda och Samuel till Nova för att inhandla presenter. Klockan 15 var det kalas för pappa och mormor. God mat och efterrätt! Barnen härjade till 21.30 då de slocknade här hemma.

Söndag - Oskar åkte hem vid 9.30. Sen mötte vi upp Nickan med familj på Vellingeblomman. Där var det såklart halloweenutställning. Även som en del som var som ett spökhus och Leo älskade det. Så orädd av sig och han är inne i en period då det är mycket monster och spöken som gäller så det passade honom utmärkt. Vi vara klara i god tid så vi hängde med dem hem så barnen fick leka. Därefter hem och käka spagetti och köttfärssås. Mollie åt så jag trodde det skulle börja spruta ur öronen, haha.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Bilderna kom i lite oordning. Fråga mig inte varför.. ny app på blogg.se så måste nog lära mig den lite.
Till top