Hemmadag och biblioteket

Allmänt / Permalink / 0

Igår hade vi en riktig hemmadag. Det var verkligen skönt! Lekte ute i trädgården på förmiddagen och det har blivit så mycket roligare och enklare nu sen Mollie började gå. 


Sen fick jag hade middagen färdig när Linus kom hem från jobbet för sen var det dags för föräldrarmöte på Leos dagis klockan 17.30. Sen hem och natta barnen.

Idag åkte jag och Mollie och veckohandlade när vi lämnat Leo på dagis. När vi kom hem hann vi komma ikapp med lite sysslor här hemma innan det var lunchdags. När Mollie sov passade jag på att städa bilen. Det behövdes verkligen så var skönt att få det gjort. Även om den bara kommer hållas ren några dagar...livet med barn, haha. Skitiga skor i sätet och en skitig vagn i bakluckan...

Efter vi hämtat Leo åkte vi hem och fick i oss lite mellis innan vi körde bort till biblioteket. Det var dags att lämna tillbaka böckerna vi lånat och såklart psssade vi på att låna nya. Jag tycker verkligen det är kul och vi läser ju för Leo varje kväll samt då och då på dagarna så skönt att slippa läsa samma böcker om och om igen. Han älskar verkligen det och skulle nog kunna sitta och lyssna på hur många böcker som helst. Oftast Mollie som stör oss, haha. Hon har inte riktigt ro till det.

Vi hämtade Linus på jobbet när vi var färdiga på bibblan och körde hemåt. Fixade middagen och sen badade barnen. Nu sover de gott och vi slappar i soffan.


Till top