Överraskning för Nickan

Allmänt / Permalink / 0

Vilken stressig morgon. Vaknade av barnen klockan 7 och insåg att jag hade väldigt mycket att fixa på väldigt kort tid. På en timme skulle vi alla göras i ordning, Mollie få något i magen, en kladdkaka skulle bakas, presenter skulle slås in och väskan skulle packas. Pulsen var hög där ett tag, haha. Vi körde och handlade med oss massa frukost och sen var det vidare mot Nickan m. Familj.


Igår fyllde Nickan nämligen 26 år så idag tänkte vi överraska henne. Och överraskad blev hon även fast hon varit lite misstänksam mot Adde, haha. Inte lätt att lura den människan. Hon ska ju ha koll på allt, Hahah.

Vi åt iallafall en god frukost och sen hade ingen av oss några planer så vi körde till Skrylle när Mollie skulle sova. Gick en runda och därefter blev det en favorit i repris med picknick vid sjön. 

När vi kände oss nöjda körde vi inom Ica och handlade med oss lite mat så vi kunde grilla. Kändes som att det eventuellt var den sista grillningen för oss tillsammans i år. Hösten slår väl till när som helst...

Så vi åt gott och barnen hann busa och leka ännu mer. När klockan var sex körde vi hemåt och plockade i ordning kaoset här hemma innan det var nattinatti för barnen. Sen har vi hängt i soffan resten av kvällen. Jäkligt skönt. Mollie har dessutom sovit bra helt själv i vår säng tre kvällar på rad nu. Gudomligt! 

Och måste även skriva att Mollie gått massor idag. Helt plötsligt ser man henne komma traskande. Hon är bara för söt!! Men växer upp för fort min lilla bebis.

Tack för en riktigt härlig dag Nickan, Adde och barnen! ❤️ Ni är guld!

Till top