TJENIXEN

Allmänt / Permalink / 1
Känner mig så glad idag, vet inte varför egentligen, men det ledde till ett sug efter att skriva lite. Igår när jag slutade jobba så hade jag fått ett sms från Linus att han hade blivit fabror till en liten kille. Jag blev så lycklig att jag gick raka vägen in till mammas salong och berättade. Sen fortsatte jag min tur mot gymmet..bara det att jag kom på halvvägs att jag glömt stämpla ut mig. Så det var bara att vända igen. Haha, så kan det gå när man befinner sig i ett lyckorus.
 
Under tiden jag inte har bloggat har jag blivit simlärare, fått ett 100% vik på badet, köpt en soffa, säng och macbook air. Nu ska jag spara mina pengar, för nu har jag allt jag behöver! Linus har också fått ett kvälls och helgjobb! Nu letar vi lägenhet för fullt, men det går väl sisådär. Tror jag kommer gråta av lycka när vi äntligen får en, hihi.
 
SItter just nu och dunkar musik. Har en ledig dag idag, så himla skönt att va ledig så mitt i veckan när man ska jobba helg. Har hunnit köra igång en maskin tvätt och laga Linus byxor. Ska bara fortsätta mysa hela dagen och läsa i min bok, Femtio nyanser av honom, precis som alla andra. 
 
Behöver förresten en spark i röven så jag tar tag i körkortet..
Till top