BRA DAG

Allmänt / Permalink / 0
Dagen började med att jag började må dåligt igen. Förstår fasen inte varför men det är såå jobbigt. Jag skulle iväg med mamma och pappa för att köpa mammabyxor och bh och jag bestämde mig för att åka ändå för skulle något hända så var ju dom där och kunde hjälpa mig. Sånn tur va så mådde jag bara bättre och bättre sen så det var jätteskönt.
 
Vi började dagen med att köra in till en barnvagnsaffär och kika lite. Jag har ju helt klart hittat min drömvagn...men nu är frågan om vi ska ha svängbara hjul eller fasta. De fasta är så jäkla snygga men men de svängbara är så himla sköna att köra med. Jag måste också ha godkännande av Linkan, han ska ju självklart också vara med och bestämma detta. Men tror faktiskt vi har ganska lika smak när det gäller detta. Iallafall när vi kikat på nätet. 
 
Efter vi kollat barnvagnen drog vi vidare till center syd av någon konstig anledning. För er som inte bor här i skåne så är det ett gammal köpcenter som man alltid åkte till som liten. Men nu har det öppnat så många andra som är tusen gånger bättre så det är inte ofta man är där längre. Men jag är så hiiimla glad att vi åkte just dit för där hade de en sjukt bra mamma-avdelning på H&M. Jag hittade massor av byxor jag hade velat ha men det fick räcka med ett par svarta för endast 199 kr. Värsta kapet! Sitter som en smäck gör de också! Jag köpte även två amnings-bh:ar...ganska tidigt. Men det var ett råd från mamma för om jag nu ändå ska köpa bh:ar nu för att tuttarna växer så det knakar så kan jag lika bra köpa amnings-bh:ar. Tänkte först bara köpa en men eftersom de endast kostade 150 kr styck och var sjukt bekväma så slog jag till med två. Det är ju tyvärr så att även mina sport-bh:ar sitter jäkligt hårt nu..ush. Jag har gått från 75B till 80C. Och jag som alltid har tyckt det är så fruktansvärt snyggt med små bröst.
 
Nöjd är jag hur som helst iallafall. Efter att vi var klara på Center Syd så drog vi och veckohandlade..så skönt att göra det tillsammans med mamma och pappa eftersom att vi inte har någon bil ännu. Det är så jobbigt att behöva släpa hem allting även fast vi inte har så jättelångt till affären. Kvällen tillbringade jag sen hemma hos mamma och pappa. Vi tittade på Let's dance och jag var helt övertaggad för att Kenza skulle vara med...förstår inte ens varfär för har aldrig varit ett jättefan av henne, haha. Men hon var duktigt...duktigast var dock Benjamin Wahlgren, herregud vad grym han var! 
 
Nu ligger jag i sängen och väntar på Linus. Imorgon ska jag jobba och jag hoppas så innerligt att jag inte kommer må dåligt. I sånnafall ska jag bannemej försöka bita ihop. Bara svårt att hålla i simundervisning i tre timmar om man håller på att svimma...haha.
 
Denna jag vil ha, så himla himla gärna. Här ser ni med de fasta hjulen, så snyggt. Gillar när det ser lite gammeldags ut. Bytar man till de svängbara hjulen ser den mycket modernare och tråkigare ut. Något man inte ser så jättetydligt på bilden är att det där vita är rutigt..allstå sytt rutigt, vet inte hur man förklara. Men snyggt är det.
Till top