Då var det onsdag

Allmänt / Permalink / 0
Dagarna bara flyger iväg, fast samtidigt tycker jag tiden går långsamt. Har varit ledig idag vilket har varit superskönt. Jag och Linus somnade redan vid halv åtta igår..han var sjuk och jag var helt död efter att jag haft fullt upp flera dagar i rad. Vet inte hur längesen det var jag sov ut. Att vi somnade så tidigt resulterade i att Linus vaknade fem imorse och jag vaknade vid sju. Vi låg kvar i sängen och mös en stund sen gick vi upp och åt frukost. Efter det blev det en promenix till coop för vi behövde mjök, bröd och tandkräm. Hittade även en fruktkorg på den där 20-kronors marknaden. Billigt och bra.
 
När vi kom hem såg vi avsnittet av Biggest Loser som vi missade igår. Man fick ju se en liten del av den kommande finalen och HERREGUD. De är ju så himla duktiga! Ser fram emot att börja äta nyttigt och gå på promenader. Haha, det säger jag nu. När det väl är dags kommer jag inte vilja annat än att ligga i soffan och äta chips. Och jag skulle kunna äta nyttigt nu med, och har faktiskt försökt lägga ner chips-ätandet och så med en liten framgång. Dock orkar jag inte äta typ gröt och sånt till frukost nu och "plåga" mig själv när jag samtidigt är gravid. Ja, att äta gröt är en plåga för mig.. Men jag och mamma har bestämt att när Leo kommit ska vi börja på viktväktarna tillsammans. Taggad till tusen.
 
Gick förresten jättebra hos barnmorskan. Han följer sin kurva fin fint! Ingen diabetes hade jag heller och mina järnvärden var bra, det tackar vi järntabletterna för. Frågade henne om vikten vilket gav mig en liten tankeställare. Hon sa att medel är att gå upp ungefär 15 kg. Nu har jag gått upp ungefär 12 kg sen inskrivningsvikten. Hon sa att om jag vet med mig att jag äter massa som jag egentligen inte behöver, allt det där söta och goda, så skulle jag se upp lite (det är svårt att få bort efteråt), men ibland går man också upp massa utan att kunna hjälpa det. Dock vet jag att jag har så sjukt lätt för att käka massa gott som jag inte behöver. Är ju så förbaskat sugen hela tiden!? Vet inte vad jag ska göra åt det. Men jag måste försöka. Dock ska vi till Göteborg och Liseberg i helgen, eftersom jag inte kan åka något så har jag sagt att jag ska äta istället, haha. Det börjar bra.
Till top