Leklandet

Allmänt / Permalink / 0
Idag sov jag enda tills klockan slog elva...herregud så skönt. Leo vaknade varje timme inatt och skrek en halvtimme i sträck ena gången. Fruktansvärt är det, men jag vet ju att jag får sova på morgonen som tur är. Hur som helst så fick vi lite bråttom när vi vaknat allihop då planen var att befinna oss i Lund på leklandet klockan 12.00. Där mötte vi upp Nickan, Adde och Tilde...som jag saknat dem allihopa! Leo och Tilde hade verkligen jättekul där, märks att de börjar bli stora, inte några bebisar längre.
 
Vid två körde vi mot Eslöv igen, med ett litet stopp hos mamma och pappa. Mamma hade sytt upp min klänning så jag skulle prova den, och det blev kanon. Sen hade de även köpt två pyjamaser och en t-shirt till Leo...lite hjälp nu till påfyllningen i garderoben såhär i tuffa tider, det är guld värt! 
 
Vid halv fem körde vi hem och väl hemma ställde jag mig och slängde ihop en fläskpannkaka som jag och Leo avnjöt medan Linus åkte iväg till träningen. Eller var väl mest jag som njöt...Leo fick nog i sig en bit, haha. Men det gäller att öva hela tiden med bitar och nya smaker så att han lär sig någon gång.
 
Nu har jag satt mig i soffan och tittar på Ernst samtidigt som jag pillar med datorn. När Linus kommer hem kan jag tänka mig att vi ser ett avsnitt av Orange is the new black som vanligt!
 
 
Till top