Shopping

Allmänt / Permalink / 1
TJOHOOO klänningen fanns kvar. Jag blev så himla glad när jag såg den hänga där, och den satt fortfarande som en smäck. Den är verkligen så himla fin. Sen gick vi in till Twilfit också och där fick jag hjälp av en jätteduktig tjej att välja ut rätt bh-storlek. Jag som gått runt och trott att jag har 75B har tydligen 70E. Asså VA? Hur kan man ens ha så fel? Det är ju inte så konstigt att brösten hoppat ur bh:n...haha. Jag kom hem med fyra bh:ar då det var grym rea så jag kan inte vara nöjdare. Kommer aldrig mer köpa bh:ar i någon annan affär än riktiga underklädesbutiker för herregud vilket skillnad. Ni som har problem med att er bh sitter obehagligt och obekvämt, jag råder er verkligen att gå till en sådan affär. Att jag inte gjort det tidigare? Här har jag gått och haft problem i flera år och nu efter amningen blev det ännu mer problem. Nej, det känns så bra nu!
 
Efter vi köpt det gick vi förbi Max då jag och Linus var vrålhungriga..vi hade visst glömt att äta frukost. Asså det har hänt mig så många gånger nu. Jag är så fokuserad på att Leo ska ha ätit innan vi åker att jag glömmer mig själv, haha. Efter vi ätit så gick vi in på leklandet och denna gången var det så mycket roligare då Leo kröp runt och ställde sig mot saker och verkligen utforskade. Kändes skönt också att man visste att han kunde ramla utan att slå halvt ihjäl sig!
 
När vi kom hem så gjorde vi handlarlapp och gick sedan och veckohandlade. Vi var så mätta efter Max så vi struntade i middagen idag...så vi fikade på lite chokladbollar och brysselkex nu istället. Som det blir ibland. Nu kollar vi Lotta på Liseberg och bara myser.
 
Förresten...I förrgår natt så åt inte Leo på natten utan han drack istället två flaskor vatten. Blev skitglad för tänker att det är större chans att han slutar dricka vatten om nätterna än att han slutar med ersättningen. Men inatt gick det inte...Fick hälla i en skopa ersättning och då tar han det. Det ska egentligen vara fem skopor men det räcker med en så är han nöjd. Vill liksom att det ska vara riktigt blaskigt så han inte äter sig mätt på natten, plus att han förhoppningsvis inte ska tycka att det är gott och struntar i att vakna för att äta till slut. Ajja, vi får se hur det går inatt!
 
Ska ha en sånn bh man bara sätter på tuttarna så jag slipper alla band!
 
Till top