Lördag & Morsdag

Allmänt / Permalink / 1
Igår hämtade jag äntligen hem min iphone. Det har varit supertomt utan den, men ack så lärorikt. Nästan pinsamt så mycket man använder sin telefon...Och vilken stress den medför. Känner hela tiden en känsla av att jag måste kolla instagram. Nu efter dessa dagar är den känslan som bortblåst och jag kan glömma bort telefonen totalt. Men jag är också medveten om att besattheten lär komma tillbaka nu om några dagar. Känns så hemskt!! Ajja.
 
Under dagen kom Nickan med familj hit. Vi handlade lite inför middagen på Ica sen gick jag, Nickan och barnen på marknaden en sväng medan Linus och Adde kollade på fotboll hemma hos oss. På kvällen bjöd vi på lasagnett och sen slappade vi bara i soffan som vanligt. 
 
Idag har jag firat min första morsdag. Den började med en sovmorgon till klockan 09.00. Då fick jag en blomma och ett par skor. Sen hade han och Leo varit iväg och köpt frallor och en vars en vaniljmunk till frukost. Mumma. Sen har vi varit iväg på restaurang idag som vanligt på morsdag. Min morfar har bjudit ut oss varendaste morsdag, men denna gången blev den sista gången. Nu blir det nya traditioner, tippar på middag hos mamma och pappa. Hur som helst var vi på Spånga Gästgivaregård och åt supergod trerättersmiddag. Efterår körde allihopa hem till mamma och pappa, som bjöd på tårta och kaffe. Vi körde hem vid sju så att vår lilla plutt skulle få somna hemma i lugn och ro. Sen dess har vi bara slappat, skönt. Nu är det inte länge till det är läggdax.
 
 
Till top