Babysim och Ullared

Allmänt / Permalink / 0
Igår var en riktig mysdag. Linus var ledig och började dagen med sovmorgon. Vid nio bäddade även jag och Leo ner oss och sov i två timmar. Efter vi fått i oss lite lunch i magen begav vi oss till babysimmet. Leo har blivit så himla duktig. Nu slänger han sig i vattnet själv från kanten, jag blev så stolt och glad att jag nästan sprack! Innan har han inte vågat det men igår gick det knappt att få honom att sitta kvar på kanten. 
 
Efter babysimmet fick Leo sova en stund till sen gick vi ut för att inhandla fredagsmyset. Jag lagade sen fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås. När Leo somnat körde vi en mobilfri kväll framför idol. Det var riktigt mysigt och välbehövligt så det blir nog fler gånger.
 
Idag ringde klockan 05.00 för idag var det dags för Ullared. Som jag längtat! Mamma och pappa hämtade upp mig strax innan halv sex, så vi var framme vid åtta ungefär. Vi har gått runt där hela dagen och jag är riktigt nöjd. Känner dock såhär i efterhand att jag skulle unnat mig själv något plagg till, men men, lätt att vara efterklok! Jag köpte mest saker till hemmet, till Leo och även Linus fick en liten hög med kläder.
 
Vi var hemma runt fem och då packade jag upp allt. En stund senare kom Linus och Leo hem...fy vad jag saknat Leo idag. Det blir typ bara jobbigare och jobbigare att vara ifrån honom. Just det!! Igår fick Leo förskoleplats, på en förskola vi inte valt men det känns ändå jättebra. En liten förskola som ligger jättenära jobbet så ska nog bli br detta. Fick dock sjuk ångest igår..tycker verkligen det känns jobbigt att jag ska vara ifrån honom så mycket. Det blev så verkligt nu på något vis....ush. Vill inte tänka på det.
 
Nu är jag så trött så jag vet inte var jag ska bli av. Eller jo, jag ska bege mig till sängen. Gud vad skönt det ska bli!
  
Till top