Övernattning

Allmänt / Permalink / 0
Igår åkte Linus till jobb tidigt och när han jobbat färdigt tog han tåget till Göteborg för att idag gå på en utbildning där. Så igår hade jag och Leo en städdag, men vi han även ner en sväng på stan. Jag köpte mig lite smink och ett nytt nagellack. Har haft samma mascara i över ett år nu...så en ny behövdes verkligen.Hur som helst, vi hann med ett besök på lekplatsen också. Men Leo är inte alls intresserad av själva leklplatsen utan han ska bara gå, gå och gå hela tiden. Så man får springa efter som en tok hela tiden. 
 
När vi fått i oss middag och klockan närmade sig sex körde vi bort till mamma och pappa. Pappa kom hem från jobbet precis då också så Leo han busa med sin favorit ett tag. Min pappa, alltså Leos morfar, har verkligen blivit en favorit på senaste tiden. Leo ska upp i famnen så fort han ser honom också ska de tända lamporna i vardagsrummet, haha. När jag nattat Leo slappade vi i soffan och vid nio kom även mamma hem från sitt jobb. Vi gick och la oss vid halv elva och sen sov Leo faktiskt till kvart i sju imorse (dock med några uppvak, men ändå). Kände mig riktigt utvilad så det var skönt. Han har ju vaknat 5 flera gånger nu så kvart i sju kändes som rena lyxen.
 
Vi spenderade sen dagen där för mamma började inte jobba förrän klockan tre. Vi lyxade till det med våffelfrukost och det uppskattades av Leo. Han äter ju inte mycket den skitungen men han smakade iallafall och tyckte det var riktigt smarrigt. Vi gick en runda med hundarna och sen somnade Leo ute i vagnen så då tog även jag mig en tupplur i soffan. Så skönt att vara hemifrån och slippa känna alla måsten som man känner när man är hemma. 
 
Vi åt lunch tillsammans innan jag och Leo körde hemåt igen. Vi har bara myst hemma förutom en tur ner på stan för att hämta ut hans kläder som redan hade kommit. Så fina kläderna var, verkligen jättenöjd. De var lite stora men går nu om jag viker upp, vi får se imorgon. 
 
Leo var lite svårnattad ikväll men när han väl somnat målade jag mina naglar och sen dukade jag fram lite chips, dipp och marabou. Ville att Linus skulle få lite myskänsla när han kom hem. Han var hemma vid 21 och nu kollar han fotboll som vanligt, haha. Allt i sin ordning. Jag ska nog gå och lägga mig snart..gissar på att skitungen vaknar fem imorgon igen, varför lyxa till det för mycket för sin mamma? 
 
 

Pajasen smakade banan igår, det var väl sådär.

Mysigaste stunderna på dagen är när han vaknar efter sina vilor. Då myser vi i soffan framför Barnkanalen.
En skönhet som kom idag av det jag beställde. Annars var det mest basplagg som blir kanon till dagis sen..om han fortfarande kan ha det i januari. Men det tror jag.

Till top