De första tänderna påväg

Allmänt / Permalink / 2

Äntligen en förklaring till Mollies gnällande. Två bissingar där nere är påväg, jag känner dem ytterst lite med fingrarna men desto mer när hon biter tag vid amning. Aj säger jag bara! Men det är förhoppningsvis bara nu när det kliar, sen hoppas jag hon slutar bitas. 


Jag har nyss gått och lagt mig för Mollie vaknade varannan minut. Längtar verkligen tills tänderna spruckit igenom helt så att man kan få en lugn kväll i soffan. Gud vad jag tycker den här bebis-tiden är tuff. Dålig sömn, mycket bärande och aldrig en lugn stund. Men jag vet att det går över! 

Leo har fortsatt vara blöjfri idag, dock skett två olyckor. Men det är bara till att öva, öva. Jag tycker bara det är så svårt med bajsandet. För jag har trott att han ska bajsa flera gånger och satt på honom blöjan men då är det precis som jag avbryter honom. Kanske ska strunta i det och istället låta det ske olyckor för att kunna berätta då att det gör vi på pottan istället. Några tips ni som pottränat förr? 

Annars har jag försökt komma ikapp lite här hemma idag. Massor av tvätt och plock. Sen fick jag dammsuga och moppa då jag skulle köra Mollie i vagnen. Bara att vagnens hjul var fullkomligt inkörda i jord, så ni kan gissa hur här såg ut. Herregud säger jag bara. Så nu står det chassit ute i garaget och jag har tagit upp enkelvagnen för att kunna natta Mollie där i. Idag har hon sovit i vagnen två gånger på dagen. Skönt att det funkade nu igen!


Till top