Leo 3 år

Allmänt / Permalink / 0

I onsdags fyllde vår älskade kille tre år. Helt sjukt att han redan är tre år, kan inte förstå!! Världens goaste kille är det. Och som vi älskar vår lilla Leo. Han som kom och förändrade vårt liv till något så mycket bättre. Innan man får barn vet man ju verkligen inte vad livets mening är, så är det bara. Allt annat bleknar när man får upp sin lille bebis på bröstet!


Vi började dagen med sång och en bricka med frukost. Han går ju upp så tidigt så det blev inte på sängen utan i soffan haha. Han blev ju glad ändå såklart! När vi vaknat till ordentligt så gick vi ut för att överraska Leo med den stor överraskningen. Som vi dessutom slet med till 23.30 kvällen innan, haha.

När vi tryckte upp garageporten så var där något med ett stort lakan på. Leo fick dra bort lakanet och där fanns han egna lilla bil. En elbil som han kan köra, både fram och bak med. Där finns musik, tutor, lampor och massa kul funktioner. En riktigt lyckad present blev det och han har kört massor!

Efter Mollies första vila körde vi till leklandet. På kvällen skulle Linus iväg med jobbet och spela frisbeegolf så jag tog med barnen till mamma och pappa. De bjöd på god mat och sen sov jag och barnen över där. Så Leo hade ju en kanon-dag från morgon till kväll! Vi tog ju med bilen till mamma och pappa också så han fick visa upp sitt nya åk. Han är såå gullig när han kör omkring. 

Idag har vi spenderat dagen hos mamma och pappa då Linus jobbat hela dagen och de visade fint väder. Vädret har dock varit sådär men det haf varit supermysigt ändå. Jag hämtade Linus vid 16 på jobbet sen åt vi grillat hos mamma och pappa innan vi körde hemåt. Barnen fick ett bad innan läggdags och nu sussar dem sött. Jag och Linus ska kanske se en film. Vi får se, är ganska trött!

Till top