Öppna förskolan och barnmottagningen

Allmänt / Permalink / 0

Igår mötte vi upp Nickan m. barn och Amanda och Samuel på öppna förskolan. Blev en kul förmiddag, Leo och Tilde ser man ju knappt, haha. Provade dessutom att låta Mollie bara sova en gång på dagen igår (istället för två) så då var det perfekt att vara där för att lyckas hålla henne vaken.


Det gick kanon och hon somnade gott i vagnen påväg hem. När vi väl var hemma var det bara att packa om för klockan 13 var det återbesök på barnmottagningen för Mollie. Och det blev vårt sista besök där för nu följer lilla fröken sin kurva fint! 7985g och 71,3cm är hon nu. Jaa hon är då liten men tuff som man brukar säga, haha.

När vi varit där gick vi bara hem och mös resten av tiden tills Linus kom hem. Då blev det middag och sen drog Linus på träning. Jag badade barnen och kl: 19.10 sov båda som stockar så att jag kunde hoppa in i duschen jag med. När Linus kom hem från träningen startade vi om Idol som äntligen börjat. Jag är en riktig idol-nörd, haha.


Mollie började förresten att gå lite mer. Förr va det bara typ 2 steg sen slängde hon sig i famnen på en. Men igår gick hon typ 6 steg!

Till top