Söndag-tisdag

Allmänt / Permalink / 0

Såja, då har det ännu en gång hunnit gå några dagar. I söndags var vi bara hemma igen. På eftermiddagen blev vi lite rastlösa så då gick vi ner hela familjen i källaren och jag och Linus tränade lite. Tanken är att vi ska göra det två gånger i veckan nu. Snacka om att jag är mörbultad nu. Ont i varenda muskel. Men kroppen har ju vilat liiite för länge nu!


I måndags gjorde jag och barnen inte heller många knop. När barnen skulle sova gick jag ut med dem i vagnen. Promenerade i 1,5h så efter det hade jag om möjligt ännu ondare i benen, haha. När jag gått färdigt fick Leo leka en stund där ute och när Mollie vakande satt hon och tittade på. Men tröttnade ganska snabbt så då gick vi in igen. Linus var bara hemma en timme på hela dagen innan det bar iväg på träning. Så jag badade barnen för att fördriva den sista sega timmen och sen bäddade vi ner oss allihopa. Somnade som stockar och imorse vaknade jag med världens huvudvärk på grund av för mycket sömn, haha. Två alvedon sen var jag på banan igen.

Idag kom min kollega, eller tyvärr numera förredetta kollega på besök. Hon var här och lämnade uppsägningspapper och passade därför på att hälsa på en sväng. Hon ska jobba lite närmare hemmet vilket jag förstår. Att pendla bort mot en timme enkel väg är inte rimligt när man har små barn. Men som vi kommer sakna henne på jobbet!!

Sen någon timme efter Malin och lilla
Michelle åkt kom min bror och Samuel hit. Vi har bara tagit det lugnt och efter en stund anlände även mamma. Simon åkte iväg till bilmånsson och jag började på middagen. Under tiden kom även Linus hem. När Simon kom tillbaka åt vi tacopajen som jag gjort och till efterrätt åt vi cheesecaken som aldrig blev uppäten i fredags. Simon och Samuel stannade till 22.30, jättemysigt! 

Nu är jag ruskigt trött så ska försöka sova nu med lilla Mollsan. Nästa vecka börjar förresten Leos inskolning. Väldigt blandade känslor men jag tror det blir bra för honom. Men de gör lite ont i mitt hjärta ändå.

Till top