Två dagar på hemmaplan

Allmänt / Permalink / 0

Nu har vi verkligen landat här hemma. Så skönt! Igår var det mest tvätt som gällde och lite handling. Det ekade ju ganska tomt i kylskåpet.


Idag var vi på öppna förskolan med barnen på förmiddagen. Det tyckte barnen var superskoj och Leo ville inte hem. Men när vi väl var hemma städade Linus bilen och Leo somnade en stund på soffan. Det behövdes eftersom han vaknade 05.30 idag. 

När Mollie sen vilade började jag ta tag i ena rabatten igen. Fjärde gången för i år. Förstår inte vad felet är men det växer verkligen som om det vore en äng i våra rabatter. Men nu ska vi en gång för alla så gräs iallafall den rabatten så behöver vi inte bry oss på den mer. Fick också äntligen Linus att gräva upp massa växter i trädgården som jag velat ha bort hur länge som helst. Men Linus har inte velat, men nu så! Ser så himla mycket bättre ut och när gräset kommer så blir det prima. Vi blev inte riktigt klara för det var sjukt mycket att gräva upp så vi får fortsätta imorgon.

Efter middagen kom Jj hit till Leos stora lycka. Så de har busat en massa och Leo fick vara vaken lite längre idag eftersom han sov middag. Mysigt att ha bara honom vaken! 


Till top