Måndag-onsdag

Allmänt / Permalink / 0

Hej och hå vad dagarna går, hehe. I måndags var Mollie fortfarande dålig så vi bara hängde här hemma. Leo tog en vila på 3,5h haha. Mollie hade somnat på mig så kunde inte gå och väcka honom så det fick bli så. Båda barnen somnade därför sent måndagkväll men det gjorde inte så mycket.


Igår var Leo på förskolan. Jag och Mollie skulle egentligen träffa Sandra och Elin + bebisar men eftersom hon var dålig i måndags fick vi ställa in. Mollie var dock på strålande humör hela dagen och åt äntligen hyfsat igen efter tre dagar utan någon aptit alls. Så vi hade nog kunnat ses men det kan man ju inte veta innan. Nåja, vi fick ännu en dag att vila upp oss. 

Eftersom de lovade mycket blåst idag så kom Linus arbetskollega hit och hjälpte honom skruva fast paviljongen. Tur det kan jag säga för fasen vad det blåst idag. Den hade vi haft i rutan annars. Dock har hela taket blåst sönder så den kommer nog få åka till tippen. Det var några tusenlappar i sjön det... Aldrig mer en paviljong iallafall.

Igårkväll var en sjukt jobbig kväll. Mollie skrek helt extremt mycket med riktig panik i blicken i typ 2 timmar. Vi kunde bara inte få henne att somna. Det var nästan så vi åkte in med henne för vi kunde verkligen inte förstå vad som var fel. Men till slut somnade hon men sov lite oroligt.

Så imorse ringde jag värdecentralen för att fråga om de tyckte vi skulle kolla upp henne. Och de tyckte dem. Framförallt kolla så det inte var öroninflammationen som var tillbaka. Så först fick jag lämna Leo lite tidigare på förskolan. Sen hade vi tid på Bvc kl. 9.00. Nu väger Mollie under 7kg igen, 6985g. Men det är inte konstigt hon gått ner för hon har ätit såå kasst nu när hon varit sjuk. 

9.30 hade vi tid hos doktorn. Det var ytterst lite rött i ena örat men inget som räknades som öroninflammation. Men det kunde Jj förändras som hon sa så vi får hålla koll.

Sen var det vidare till träningen. Mollie sov sig genom hela träningen, hela vägen hem och även typ en timme här hemma så jag hann dammsuga. Hon var verkligen trött. Hon har i princip inte ätit någonting på hela dagen heller så det är nägot som inte står rätt till. Funderar på om det kan vara fler tänder men jag tycker inte att jag kan se några. Så jobbigt.

Men håll tummarna för att hon inte skriker sådär idag. Just det! Igårkväll skaffade jag ju gymkort också och var och tränade. Det var skönt och kul att komma igång!


Till top