En vecka har gått

Allmänt / Permalink / 0

Tiden rusar och vi har hittat på massor av skoj. Tisdagen förra veckan bjöd på öppna förskolan för min och Mollies del medan Leo var på dagis. Det var lite märkligt att vara där med bara ett barn faktiskt.


I onsdags tog jag och Nickan med oss alla barnen till Ikea. Barnens förskolor hade nämligen stängt. De skötte sig bra men tre-åringar är ju vad de är, haha. Kanske inte riktigt lämpade för att gå lugnt på ett varuhus så det var ju fullt ös. Vi började iallafall med att luncha innan det blev en snabb sväng för lite saker vi behövde.

I torsdags var det dagis för Leo igen. Jag och Mollie vilade middag tillsammans här hemma. Det var längesen så det var både mysigt och skönt.

I fredags stack vi till öppna förskolan med Sandra och Adrian. Men jag börjar inse att det inte är lönt att möta upp andra där då jag har två huliganer att springa efter så hinner inte prata...haha. Bättre att ses hemma då.

På kvällen var vi bjudna till Sandra och Johan. När de minsta somnat åt vi fondue medan Leo hade lite fredagsmys i soffan. Sen gjorde vi honom sällskap och fick supergod efterrätt. Churrosskålar med äppelkompott och vaniljglass. Mumma! Tack för en mysig kväll.

På lördagen var jag först och tränade. Efter Mollies vila körde vi till Nickan och Addd. Adde höll dock på där ute med deras uppfart så först hängde vi bara med Nickan och barnen. Vi stack till Flyinges plantshop för att fika lite samt leka på deras lekplats. Där var verkligen jättefint och mysigt! 

När vi kom hem bjöd de oss på nachogratäng och sen badade barnen. När de somnat blev det god efterrätt och massa gottis som vanligt. Världens härligaste människor att hänga med är ni! När vi kom hem sent på kvälllen/natten var Leo ledsen och arg. Av någon anledning ville han inte ha blöja på sig så han fick helt enkelt sova utan. Så nu har han slutat med blöjan nattetid helt självmant och det går faktiskt bra. Skett en liten olycka en av tre nätter änsålänge. Vi får väl se har det går inatt!

På söndagen blev det spontant bestämt att vi skulle träffa Nickan och barnen då Adde hade fullt upp. De kom hit och vi bjöd på pannkakor. Sen gick vi ner till marknaden i stan. Barnen fick åka karuseller och det tyckte dem ju var superskoj. När vi väl var färdiga där var vi helt slut så vi bestämde oss för att beställa pizza tillsammans innan de körde hemåt efter ännu en härlig dag tillsammans.
Till top