Tillbaka!

Allmänt / Permalink / 1
Hej!! Nu kliar det i bloggfingrarna efter flera månader borta. Känns som det hänt massor. Jag har bland annat bestämt mig för att börja plugga efter sommaren. Till lågstadielärare! Ansökan är gjord och nu får vi bara hoppas att jag kommer in. Men det tror jag faktiskt jag gör. Gör jag inte det känns det som livet typ tar slut, haha. Så inställd är jag på det nu.

Annars så jobbar vi och barnen får hänga på förskolan. Så vardagen är väl inte så mycket att skriva om. Nytt är väl också att jag och Linus har börjat gymma. Har gjort det någon månad nu. Tre gånger i veckan får vi i princip alltid ihop. Känns bra även om det är körigt att få ihop det ibland. Men det är ju bra för hälsan iallafall.

Är lite inne på att börja med viktväktarna igen också. Så trött på mig själv just nu. Min hud har också flippat helt eftersom jag badar flera timmar varje dag. Så för tillfället trivs jag inte alls med mig själv och det känns inget kul...

Något vi har att se fram emot nu i detta trista vinterväder som aldrig vill ge sig (det är liksom slutet av mars!!) är att vi i juni åker till Nerja!! Linus mormor och morfar har en lägenhet där som vi ska få låna. Riiiktift najs ska det bli. Dessutom blir det i sällskap av Nickan m. Familj så vi kommer ju ha det så jäkla najs tillsammans. Längtar så jag spricker!!! Jag har inte varit i ett varmt land sen jag var 8 år. Förstår ni då vad roligt jag tycker detta ska bli!

Leo och Mollie mår kanon. Vi åkte på vabruari som de flesta andra men nu har vi fått vara friska några veckor. Galet skönt. Bombar med bilder istället för att skriva mer nu. Dock inte enda sen i julas, haha.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Bilderna kom i lite konstig ordning tyvärr men det får ni ta! 
Till top