Hon går allt mer!

Allmänt / Permalink / 0

Leo har varit på dagis idag medan jag och Mollie har hängt här hemma. Hann med lite städning och sen försökte jag sova när Mollie sov men hade lite svårt för att somna ordentligt. Så var mer trött efteråt..


När vi hämtat hem Leo så busade vi en massa. Byggde "koja"... då kryper man bara in under ett överkast så inte så komplicerat, haha. 

Idag har Mollie börjat gå ytterligare ännu mer. Kanske 10 steg och ibland väljer hon självmant att gå istället för att krypa. Om hon till exempel står när bordet så går hon dit för att hålla i sig. Så himla kul att se och nu är det nog verkligen inte långt borta innan det släpper på riktigt.

Mollie sov bara en gång även idag och det gick lika bra idag. Varför vi minskat på vilan är för att hon typ var omöjlig att natta på kvällen. Då ville hon vara busa så man kunde ligga där inne med henne i över en timme. Men nu somnar hon på 10 minuter, men hon måste ju såklart protestera lite ändå. 

Undra om jag förresten skrivit att hön börjat dricka välling. Jodå, vår flaskvägrande lilla tjej bestämde sig hux flux för att tycka om välling. Smakade lite på Leos och blev som besatt. Så nu slukar hon en hel flaska innan läggning. OCH juste det!! Idag är andra dagen hon inte ätit en enda burkmat. Det känns stort!! Tycker burkmaten är bra som back Up ifall man ska iväg eller liknande men annars är det skönt att slippa. 

Så igår åt hon spagetti och köttfärssås till lunch, kyckling och bacongryta med tagliatelle till middag. Rester från gårdagens middag till lunch och sen falukorv till middag. Makaronerna gick inte hem. Till mellanmål har det blivit fil och banan. Hon gillar inte yoghurt. Och till frukost är det macka som gäller. Hon börjar verkligen bli stor nu och utvecklingen går i rasande fart.

Vill ge lite cred till våra fina Leo också som sover hela nätter i sin säng och kommer in till oss på morgonen. Världens goaste unge är han men som är inne i den värsta treårs-trotsen. Ibland kan man inte mer än att skratta åt honom när han blir sur för helt knäppa saker.

Till top