Öland

Allmänt / Permalink / 1

Hem ljuva hem! Efter en vecka borta var det verkligen underbart att krypa ner i sin egen säng igårkväll. 

 
Tänkte att jag börjar berätta om vår lilla semester på Öland med Nickan m. familj. Vi åkte måndag morgon och barnen sov i princip hela vägen. Leo var väl vaken den sista timmen men det var inga problem. När vi kom fram åt vi lite och sen tänkte vi ta en tur till stranden. Men det blåste och var riktigt kyligt där så det blev att vi åkte och handlade all mat som behövdes inför några dagar i stugan. Snacka om kaos att handla med fyra barn varav två tre-åringar som blir fulla i bus efter en lång bilresa. Hahah, men vi fixade det! 
 
Vi körde sen för att checka in och komma i ordning lite. Till middag gjorde vi hemmagjorda hamburgare som Linus och Adde grillade. Riktigt gott. När vi fått barnen i säng blev det lite mys på altanen för oss vuxna. Där satt vi mittemot zebror och massa andra coola djur. Kunde höra hur aporna skrek och ja.. det var bara riktigt  häftigt att bo så nära inpå!
 
På tisdagen var det Ölands djur och nöjespark som gällde hela dagen. Barnen var väl inte överdrivet intresserade av djuren. Leo var dock helt frälst i karusellerna och hade nog kunnat spendera hel dagen där. Han ville åka allt om och om igen! Så modig vår lilla kille. Det trodde jag faktiskt inte.
 
Sen var det vattenlandet som gällde. Tyvärr var det ganska kallt i vattnet så barnen tyckte inte det var toppen. Annars är det ju ett riktigt fint vattenland. Men man kan inte ha tur med allt! Lite bad blev det ändå och även Mollie badade lite och tyckte det var riktigt skoj innan hon blev helt blå om läpparna, haha.
 
Sista tiden spenderade vi åter igen till karuseller för då mjuknade även Tilde och ville åka en massa. Så himla roligt! Och de var så gulliga när de skulle prova alla olika bilarna på en viss karusell så där fick vi ju stå ett tag, haha.
 
När vi kom till stugan igen grillade vi och fixade en riktigt god middag. När barnen somnat så blev det häng där ute även denna kväll. Så mysigt! 
 
Men måste säga att det här med att semestra med barn är ju lite halv hysteriskt. Nickan och jag sa det att det var som att flytta detta kaoset man har hemma fast till ett annat ställe. Så det blir ju inte den där semestern som man upplevde när man var liten eller när man inte hade barn. Men det är ändå underbart att bara få komma iväg och leva i lite annan miljö. Dessutom med världens bästa familj och vänner. 
 
Onsdagen började med massa städning och sen checkade vi ut. Eftersom att vädret var underbart hade vi bestämt oss för att stanna på Öland hela onsdagen. Så vi körde till en strand där vi hängde hela dagen. Barnen var så himla nöjda och lekte så bra. Vi åt även lunch på ett mysigt ställe precis mittemot stranden. Vid fyra tror jag att vi rundade av och packade in oss i bilen. Då bar det av mot Småland för vår del.
 
Tack vår extrafamilj för en riktigt bra mini-semester. Hoppas på mer sånt här med er i framtiden!
 
#1 - - Nickan:

Så mysigt tillsammans med er ❤️❤️❤️

Till top