Dessa sjukdomar..

Allmänt / Permalink / 1
Ja här har det minst sagt varit sjukstuga hela helgen. Det började i fredags. Hämta Mollie på dagis och då hade dem inte fått henne att somna. Såg att det runnit ut örat så iväg till vårdcentralen för att kolla upp det. Men det var ingen öroninflammation som tur var. Dock kom febern smygande på kvällen.

På lördagen åkte jag och mamma till Ullared. Vi var verkligen där hela dagen! Köpte mest sånt vi behöver men ändå blev det förbaskat dyrt. De bästa köpen var nog fodrade regnkläder till barnen för 200kr/st samt ett nytt munstycke till dammsugaren. Herregud nu känns det som dammsugaren flyger, haha. 

I söndags skulle det egentligen vara mammaträff men det slutade med att Leo låg här hemma med 40 graders feber istället. Tyckte så himla synd om honom. Så det blev en hemmadag såklart. Men han hade lite nytt kul att pyssla med som jag köpt på Ullared. 

Idag fick barnen stanna hemma från dagis. Inte så optimalt för Mollies del då hon skulle behöva komma dit idag men hon ville inte äta igår så ville ha en extra dag hemma. Idag har hon dock börjat äta så då får hon gå imorgon. Leo får tyvärr stanna hemma för han har inte ätit något alls idag nästan. Han fick önska middag idag bara för det och då blev det pannkakor. Men han åt bara en halv. Stackars liten, han har inte varit så kaxig dessa dagarna. Idag har han varit feberfri men jag har ändå märkt att han inte är helt ok än. Han som sett fram emot halloween-festen på dagis imorgon. Tur det kommer fler år!
(null)

(null)

Lite bilder från dagis!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


#1 - - JUNITJEJ:

Det verkar vara sjukdomarnas tid just nu.

Svar: Ja verkligen
Melinda Johansson

Till top