Sjukstuga IGEN

Allmänt / Permalink / 0
Hej allihop! Nu har jag ett antal dagar att ta igen här men kommer inte ihåg så mycket så får utgå ifrån mina bilder, haha. Just nu är vi så sjukt förkylda allihop och natten mellan mån-tis grät Leo hela natten och visa att han hade ont i örat. Så i tisdags fick Linus vabba och åkte till vårdcentralen med honom. Och då hade trumhinnan spruckit.. Så han fick penicillin iallafall men denna natten har han också varit orolig och nu verkar det som även andra trumhinnan spruckit för det har runnit massor ut örat. Stackars liten!! Hoppas han kan sova lite inatt. Så jag och Linus får turas om att vabba resten av veckan eftersom han går på pencillin. Känns inte som vi gjort annat än och vabba den senaste tiden. Lite stressande faktiskt..

Det har iallafall varit riktigt fint väder de flesta av dagarna under dessa veckor som gått. Så det har blivit mycket lek ute de dagar vi har varit lediga från jobb och förskola!
(null) (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Förra onsdagen var det även då riktigt härligt väder. Jag tog med barnen ut för att fota dem bland vitsipporna. Elsa hängde också på och när vi fotat färdigt gick vi till Trollsjön och lekte. Jag hade lovat Leo en glass för att han ställde upp på foto så sen avslutade vi med vars en glass i stan. Så underbart gott med mjukglass!!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I fredags efter jobbet åkte vi snabbt hem och startade grillen för klockan 17 kom Nickan m. Familj. Vi bjöd på grillat och barnen lekte massor. När de minsta somnat käkade vi efterrätt och massa gottis. En riktigt mysig och efterlängtad kväll tillsammans. 
(null)

(null)

(null)

(null)

I lördags skulle egentligen Sandra och Johan komma till oss men jag avrådde dem eftersom vi blivit så jäkla förkylda allihopa och Mollie hade 37,7. Ville inte riskera att smitta Adrian. Eftersom vi redan handlat hem all mat så kom Oskar och Elsa hit. Blev en lugn kväll i soffan, vi såg Aviicis dokumentär. Så jäkla tragisk och man blev så ledsen när man såg den. 

På söndagen var det dags för kosläpp. Barnen var fortfarande förkylda men det blev inget mer av Mollies feber och de var ändå på g. Så vi stack dit och det blev en så mysig dag!! Först fick vi klappa djur och Leo och Mollie provsatt en traktor. Sen gick vi och ställde oss redo för att se kossorna springa ut. Och de blev ju jätteglada så det vag absolut kul att se!

Vi avslutade sedan dagen hemma hos mamma och pappa med grillad korv och lite kaffe & kaka. Så himla kul och kusinerna börjar verkligen ha så roligt tillsammans nu!! Frågade Leo när jag nattade honom om han haft en rolig dag. Så svarade han "jaa, Samuel gör så mycket roligheter", haha. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 I måndags hade jag en dag hemma med barnen. Var tvungen att ta igen lite tvätt och städ som fått vänta efter en rolig helg. Mollie har förresten börjat prata jättemycket. Eller hon säger liksom alla ord man ber henne säga i princip. Hon har också börjat sova i sin egen säng. En del kvällar enda till 04 och det känns riktigt gött! Barnen börjar verkligen bli stora nu och jag skulle ljuga om jag inte sa att det är skönt.

Till top