Inte den bästa bloggaren kanske..

Allmänt / Permalink / 0
...men, det får bli när det blir och när suget faller in!
 
Såå en resumé på vad som hänt sen jag skrev sist. På söndagen åkte vi till mamma och pappa vid halv elva för att hämta våra små. De hade haft det såå mysigt med mormor och morfar såklart! Linus och Leo blev klippta och sen passade vi på att spöka ut oss, för klockan 15.00 skulle vi vara på Tildes halloweenparty. Nickan hade fixat så fint för de små och dem hade riktigt kul. Så tacksamma för att barnen fick komma , och ja, vi med haha! Vi stannade kvar en stund efter och beställde lite mat. Barnen leker så otroligt fint ihop så vi behöver liksom inte bry oss om dem, så vi bara njuter.
 
I måndags kom Nickan och Mikaela hit för vi hade lite att fixa med inför vår muntliga examination. Även i tisdags höll vi på med att förbereda då vi hade examination i onsdags. Det gick förhoppningsvis bra, vi har inte fått någon kommenatar än men i värsta fall får man bara komplettera med något svar via mejl så det känns lugnt.
 
Idag har jag och barnen haft en såå härlig dag. Vi vaknade vid sju, åt frukost ihop och bara tog det lugnt. Sen cyklade vi ner till trollsjön och lekte. Efter en stund kom Elsa och höll oss sällskap. När vi kände oss färdiga där följde Elsa med oss hem och vi åt lunch tillsammans. Barnen har varit förvånansvärt skötsamma och lekt bra idag utan större utbrott. För ni kan tro att de båda är i en fruktansvärd period nu. Det skriks och bråkas från båda två. Mollie är verkligen hemsk men det minns jag att Leo också var i denna åldern. Och Leo har blivit riktigt kaxig och uppkäftig, jag blir helt chockad ibland. Men det är väl bara att bita ihop och fortsätta fostra så ska det väl lösa sig så småningom..
 
 
 Bilder från Halloweenpartyt i söndags.
 
På bussen påväg hem från dagis.
 
Busungarna i trollsjön.
Till top