Nystädat

Allmänt / Permalink / 1
Det här med en nystädad lägenhet, det är ju bara såå underbart. Men dagen idag började med ett besök hos barnmorskan, allt såg fortfarande kanon ut. Vikten har stannat av, pjuuu. Me den lär rusa iväg nu när vi ska iväg och njuta med Linus familj, men då får den helt enkelt göra det!
 
Efter vi varit hos barnmorskan så körde vi till Marieholm och hämtade korv som Linus skulle sälja genom laget. Sedan vidare till Lomma och Linus jobb där vi lämnade av korven och sen bar det av mot Eslöv. Vi körde bort till systemet och handla öl och vin inför mitt kalas vi ska ha den 6 juli. Vi kommer ju hem sent på lördagen och har kalas på söndagen så vi hinner inte handla då helt enkelt, så det fick bli idag. Sen gick vi in på försäkringskassan och fick med oss papper hem som Linus chef ska fylla i, inför hans 10-dagarsledighet där i början när Leo kommit. Idag har vi även ringt om att få skriva på faderskapsintyget men hon hade inte tid idag och sen gick hon på semester när vi kommer hem från vår lilla tripp. Så vi skulle ringa henne 4 augusti så får vi ordna det då!
 
När vi kom hem slappade vi en stund och såg på Orange is the new black som vi börjat följa, sketabra. Sen gick vi ner till gatuköket som ligger precis här vid vår lägenhet och handlade oss lite mat. Sen var det dags för städning...hinner ju som sagt inte heller städa inför kalaset när vi kommer hem så fick bli idag. Städat toaletten, dammat hela lägenheten, dammsugat och svabbat golvet. Nu känns det i kroppen vill jag lova. Linus är på riskettan ikväll så jag sitter här själv och kollar på Allsång på Skansen. Men han är nog strax hemma! Då är det faktiskt nästan dags för oss att gå och lägga oss. Imorgon går tåget mot Arvika klockan 05.35 och då ska jag vara fixad och ha hunnit packa det sista. Kommer vara sååå trött men det kommer vara värt det när vi väl kommer fram!
 
 
 
 
 
.
 
 
 
#1 - - Emelie:

Va fint du har det!:)

Till top