Födelsedagsbrunch

Allmänt / Permalink / 0

I söndags var det då som sagt dags att fira Linus. Gästerna kom klockan tolv så innan dess var det minst sagt fullt ös med barn som skulle göras i ordning och även vi vuxna haha. Maten skulle ordnas och hemmet skulle vara i hyfsad ordning.


Vi bjöd på brunch som vi gjort nu några år i rad och det känns väldigt uppskattat. Frallor, pannkakor, ägg, bacon och lite frukt. Efter Bruneheim blev det kaffe och kladdkaka. Linus fick presentkort och pengar så nu ska han unna sig lite shopping. Perfekt till småbarnsföräldrarna som aldrig unnar sig något.

Simon, Amanda och Samuel stannade kvar och vi beställde mat tillsammans. Mollie var jätteledsen på kvällen så jag ställde in mig på en hemsk natt till. Men otroligt nog har vi sovit inatt. Helt underbart var det efter två minst sagt fruktansvärda nätter. 

Idag är det måndag och jag har myst med barnen här hemma. Fått tvättat en del men annars har vi tagit det lugnt efter den intensiva helgen. Riktigt skönt. Middagen idag fick bestå av rester från brunchen så det var skönt att slippa laga middag även idag. Linus har tränat ikväll så jag nattade båda barnen. Nu när jag bloggat färdigt ska jag få massage av Linus. Vår deal för att han får komma iväg och spela fotboll och jag får natta båda barnen. Haha, man ska intr vara dum.


Lördag

Allmänt / Permalink / 0

Under lördagen var tanken att vi skulle ha massor av tid till att förbereda inför söndagen då vi skulle ha födelsedagsbrunch för Linus. Men eftersom att natten var så hemsk med Mollie fick jag nog och bestämde mig för ett nytt besök pö vårdcentralen. Linus skulle spela match så mamma och pappa ställde upp och passade Leo en stund. Och äntligen fick vi utskrivet hostmedicin. En sånn lättnad.


När vi kom hem från vårdcentralen nattade jag Leo och sen drog städningen igång. På kvällen kom Sofie hit och hade köpt med sig kinamat. Sen var det Mellomys som gällde. Och det var väl inte en jättebra omgång av Mello denna lördagen. 

När Sofie stack och jag gick och la mig började helvetet med Mollie. Hon hostade och hostade, och sen skrek hon i princip hela natten. 2,5h fick vi ihop under hela natten och när klockan var tjugo i sex klarade jag inte en sekund till. Väckte Linus så han fick ta henne så jag kunde lägga mig. Kunde dock bara sova en liten stund för sen va jag tvungen att börja förbereda inför kalaset.


Fredag

Allmänt / Permalink / 0

I fredags var Linus ledig med oss precis som varje fredag numera. Vi gjorde nog faktiskt inte så mycket. Linus var och handlade lite och jag hade en fotosession med barnen. Fick några fina bilder så det blir att förstora upp några! Så himla kul att ha.


På kvällen åt Jj tacos med oss och sen såg vi Fångarna på fortet och därefter en film. Sen väntade en hemsk natt med massa hosta och skrik. Pust...

Till top