Första dagen på dagis & Mollie 1 månad

Allmänt / Permalink / 0

Mollie vaknade vid fem och kom sen inte till ro. När vi väl somnat om strax innan sex så vaknade såklart Leo. Det var bara att gå upp då Linus skulle börja klockan sex idag så han kunde ju inte ta honom. Jag var inte den piggaste men började direkt göra oss i ordning för att kunna gå till förskolan. Gällde att passa på medan Mollie sov. För när hon vaknar blir det inte mycket gjort.

Halv nio gick vi mot dagis och Mollie var vaken hela vägen dit och skrek under lämningen. Leo däremot var så himla duktig. Vinkade bara hejdå och gick sen för att köra med bilarna med sin fröken. Så glad jag blev! Och så fort jag la Mollie i vagnen sen så sov hon, skönt.

Vi gick till Coop för att köpa frimärken och sen satte jag mig på en bänk utanför Lindex och väntade på att det skulle öppna. Hämtade ut Leos regnkläder som jag beställt. Sen gick jag hem igen.. Var totalt slut efter den långa rundan. Kommer ju definitivt få rejält med vardagsmotion nu när jag ska lämna och hämta Leo.

När jag kom hem fick jag plocka i ordning allt som inte hunnits med på morgonen. Tanken var att jag skulle hinna städa toaletterna men tiden räckte inte till och jag var så trött så prioriterade 30 minuters vila istället. Klockan två hämtade jag hem Leo som sov så gott fortfarande. Han hade haft en bra dag, de hade varit på 4H-gården till Leos stora lycka. Han älskar ju djur! Såklart hade han lyckats ramla så han hade fläskläpp både uppe och nere. Han är så himla klantig alltid.

När vi kom hem åt vi lite mellis och bara mös. Leo lekte sen på sitt rum medan jag tog mig an toaletterna. Mollie sov som en stock, vilket hon gjort hela dagen nu fram tills ikväll. Alltid lagom tills vi ska äta middag drar hon igång. Så då får vi äta i omgångar, haha.

Idag blir Mollie en månad. Det är helt galet, jag kan inte förstå att det är en månad sen vi gasade in till förlossningen. Samtidigt känns det på något sätt så långt bort. Men Mollie har verkligen gjort vår familj komplett och det känns så bra nu. Nu har vi våra två fina barn och det ska bli så kul att se dem växa upp tillsammans. Tänk när Leo kan få Mollie att skratta. Det kommer vara magiskt!

Till top