Drakens lekland

Allmänt / Permalink / 0

Klockan nio idag var dem här från Anticimex och gjorde någon besiktning. Så förmiddagen sprang iväg då jag fick sova till tjugo i nio idag. När Leo vilade middag duschade jag och gjorde mig i ordning. Vi slängde i oss lite sen lunch när han vaknat innan vi körde till Center Syd för att besöka leklandet där. Och vilket roligt lekland! Längtar tills jag inte har min gravidmage så att jag kan hänga på och busa lite mer. Kasebanorna var helt sjukt höga!! Jag klättrade med upp en gång, lite kämpigt och svårt med denna magen, haha.

Vi gick lite i affärer sen också och till vår lycka hittade vi sen en restaurang som hade tacobuffeé. Så himla gott var det och det var så bra service. Leo fick äta gratis och dr serverade honom mjölk utan några problem. Sånt gillar man! Leo åt som en tok efter allt busande.

Vi var hemma när Leo skulle sova så det var bums i säng. Nu har vi sett sista avsnittet av orange. Herregud så spännande och jag längtar till nästa säsong! Jag ska strax bädda ner mig. Imorgon är det den stora dagen, nämligen den dagen Mollie är beräknad. Men jag skulle bli väldigt förvånad om hon tittade ut. Noll känningar!

Fixerad bebis

Allmänt / Permalink / 1

Åhh vilken lättnad! Mollie ligger nu helt fixerad, jag blev så glad!! Besöket hos barnmorskan gick jättebra och det blev bestämt att om hon inte kommit om en vecka får jag en hinnsvepning. Så nu har jag något att se fram emot iallafall. Hoppas ju dock att hon kommer innan dess ändå.

När jag kom hem från barnmorskan åt vi lite lunch innan vi vilade middag. När vi vaknat åkte vi till Bauhaus och köpte en grästrimmer, så nu är Linus lycklig. Vi stack också inom lager 157 så jag fick en ny bomberjacka, ser fram emot när den passar. Köpte ju i mina vanliga storlek för såhär stor är jag ju förhoppningsvis inte så länge till, haha. Leo fick två nya byxor och Linus lite kallingar. Alla nöjda och glada körde vi hem igen. Jag lagade mat och Linus fixade sin trimmer.

Leo har ätit så dåligt i några dagar nu men ikväll slevade han i sig och sa "mm gott" hela tiden så det var så skönt att se. Leo fick ett bad innan det var läggdags och sen har vi sett orange is the new black. Vi har bara ett avsnitt kvar nu så nu längtar jag tills imorgonkväll!

Bubbelpool

Allmänt / Permalink / 0

Igår hade vi en lugn förmiddag. Linus och Leo gick ut och lekte en sväng och då passade jag på att städa toaletterna. När vi vilat gjorde vi oss i ordning för att åka till Sandra och Johan. Leo hade så skoj där för de hade massa leksaker och en lite pool han kunde plaska i. Plus att de har en katt som han blev förälskad i. Gick och kallade på Maaaja hela tiden, haha.

Vi blev bjudna på grillat och kladdkaka till efterrätt och sen hoppade vi i deras bubbelpool och bara njöt. Vi hann spela lite spel också innan klockan närmade sig halv ett och vi körde hemåt. Leo sov så gott i vagnen hela kvällen. Han har blivit väldigt enkel att åka iväg med nu. Vaknar inte när man flyttar honom till bilen och sådär. Väldigt skönt!

Till top